offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() januszko fachowiec
![]() |
Lepiej chyba zainwestować w płytki. Łatwiej je położyć i przede wszystkim dobrze wyglądają. Nie mówię, że musisz się od razu decydować, ale sobie zerknij na stronę http://www.domlazienkaplytki.pl/oferta/lea. |
Ten post był edytowany przez januszko dnia: 29 listopada 2015, 16:33 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() PieceMans_pl kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Surowy beton aranżacyjny też jest w tej chwili dość
modną alternatywą dla klasycznej pomalowane ściany. |
| |
offline ![]() HaDwao.net inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
Jaj jej nie zaimpregnujemy to też nie jest złym pomysłem,
jedno z drugim nie ma ze sobą wiele wspólnego. |
| |
offline ![]() Victori_pl fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Bernatka756 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Victori_pl fachowiec
![]() |
|
| |
![]() |
No cegła jest trochę ryzykownym rozwiązaniem, prędzej w
kuchni, w łazience może lepiej po prostu surowy beton? |
|
Cegły w łazience? Co sądzicie
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...