Witam.
Chcę kupić nową pralkę, bo obecna się już trochę
wysłużyła. I potrzebuję małej rady. Jakie firmy
produkują dobrej jakości pralki? Słyszałem, że Candy
są niezłe. Jakie macie zdanie o tej marce? Aha, dobrze
żeby była zgrabna, mam dosyć mało miejsca na pralkę.
offline panstarosta majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline malutka doświadczony
|
Nie wiem jak się sprawują pralki Candy bo nigdy nie miałam żadnego sprzętu tej firmy, ale jeśli masz mało miejsca to może pomyślisz o pralce ładowanej z góry? Ja mam tak rozwiązany problem u siebie w łazience, która również nie jest za duża. Dobry sprzęt produkuje bosh i nie ma problemów z jego serwisem, zobacz na ten model: http://www.1komp.pl/produkt-13-209-726-37639,pralki_pralka_a utomatyczna_bosch_wor_20152_pl.htm Nie zajmie Ci dużo miejsca, a i cena jest przystępna. |
| |
Reklamy Google | |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
Gość praktykant |
Beko, postaw na Beko. |
| |
offline panstarosta majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: vanitas praktykant |
Popieram przedmówcę. Też mam Beko i służy mi już 3ci rok bez żadnych usterek :) Też mam malutką łazienkę więc kupiłam model najmniejszy z możliwych (ładowność 3,5 kg) z tym że nie jest ładowana od góry ale normalnie. Żałuję tylko że gdy kupowałam swoją pralkę to nie było jeszcze na rynku tego modelu Beko z funkcją pupil (tzn usuwającą sierść) bo przy moim zwierzyńcu byłaby ona jak znalazł :) |
| |
offline white majster
|
|
| |
offline Mika praktykant
|
Nigdy nie jest łatwo coś kupić zawszę się zastanawiamy jak to będzie działać i czy nam będzie długo służyć. Firma Bosch jest długo na naszym rynku i jej produkty są bardzo dobrej jakości w konkurencyjnych cenach tylko wystarczy dobrze poszukać tu jest adres magicznaplaneta.pl można tam wybrać dobry sprzęt w ciekawej cenie. |
| |
Gość: Tadeuszek praktykant |
|
| |
offline widoczny praktykant
|
Są różne opinie na temat pralek ja wybrałabym taką która jest w klasie energetycznej A+++ np. pralkę Boscha |
|