Chemia budowlana

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

19 maja 2017, 15:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, tak jak w temacie, mam do polecenia bardzo dobra firmę z chemią budowlaną: www.ansterm.pl trafiliśmy na nią z polecenia osoby, która pracuje w branży budowniczej. Jesteśmy bardzo zadowoleni, bo mają wysoka jakość produktów i bardzo szybko realizują zamówienia. Poza tym maja świetnych pracowników, którzy potrafią doradzić w każdej kwestii i podpowiadają ciekawe rozwiązania. Zdecydowanie polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2017, 16:58

Branża jest budowlana, a nie budownicza ;)
Tak na marginesie chemia budowlana w zakresie montażu stolarki to w zasadzie ogranicza się do piany, ewentualnie jak ktoś się uprze to i do taśm rozprężnych, ale to raczej akcesorium, a nie chemia będzie.
Co do piany montażowej, to nie znalazłem na stronie więc nie wiem po co zaśmiecasz forum.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 czerwca 2017, 17:30

Ja od bardzo dawna zaopatruje się w ofertę http://www.sandmix.pl Chemia budowlana z ich oferty jest najwyższej jakości a przede wszystkim bardzo atrakcyjna cenowo - serdecznie polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2017, 15:25

A co to się ma do montażu drzwi? Od kiedy kruszywo jest potrzebne? Okres betonowania ościeżnic minął w 99,99%. Jest tylko kilka sztuk drzwi antywłamaniowych robionych w Polsce gdzie trzeba to wg. producenta zacementować w ścianie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2017, 10:15

Daj spokój. To jakaś marna reklama nie wiadomo czego i dla kogo.
Jakbym potrzebował tony piachu to odezwałbym się z przetargiem do różnych firm, a nie wchodził na forum.
A jakbym był "Kowalskim" co potrzebuje tonę piachu na budowę to pojechałbym do najbliższego składu po wywrotkę, a nie szukał informacji na forum o piachu z drugiego końca Polski.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2018, 15:30

Wysokiej jakości chemią budowlaną dysponuje Skandpol http://skandpol.eu , od których zamówiliśmy ją w wyśmienitej jakości. Po tak atrakcyjnej cenie zdecydowanie było warto. Wybór padł na markę Ceresit.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2018, 15:22

Ja dałem się namówić za to na Ceresit Whiteteq i po wywaleniu 2 kartownów piany w drzwi byłem lekko mówiąc zawiedziony i powróciłem do Soudala. Whiteteq ma swoje plusy ale tylko w specyficznych montażach gdzie zależy mi na bardzo wolnym rozprężaniu. Minus duży za to, że pianka nie schodziła cała z opakowania. Niby nic, ale przy takiej pracy jest to nieergonomiczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2019, 06:41

Ja też głównie używam soudalowych pian i dopiero w specyficznych miejscach mam kilka innych pianek w zanadrzu. Plusem soudalowej piany jest jej powtarzalność z puszki na puszkę, z kartonu na karton, z partii na partię. Oczywiście trzeba wiedzieć jak taką piankę aplikować, bo jak ktoś myśli że wkręca się ją do pistoletu i chlapie po ścianie to jest w grubym błędzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2019, 18:07

Zaawansowane materiały z zakresu chemii budowlanej zamawiamy bezpośrednio od Cemix http://cemix.com.pl/ , których jakość jeszcze nigdy nas nie zawiodła. Porządna, charakterystyczna i za dobrą cenę. Zarówno do posadzek przemysłowych, fug do bruku czy podlewki i mikrobetonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2019, 09:53

W przypadku okien, czy drzwi, jakość jest szczególnie ważna.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 429

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >