Chlebak pancerny :D

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

14 października 2011, 11:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadza się,to chlebak raczej do nowoczesnego wnętrza niż klasycznej kuchni. Poza tym wygląda tak... Dziwnie,nie sadzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 września 2013, 08:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja wolę raczej wykonane z drewna chlebaki, ale w super nowoczesnym wnętrzu może wyglądać super:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Montaż monitoringu Myślenice Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... The sincere impulse behind your decision on your own careful behaviour call girls in Ludhiana comes from behind. For the good a helping of your time, it is the....
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 413 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która hurtownia posiada w swojej ofercie eleganckie sukienki hurt? Zależy mi na bogatym asortymencie ubrań i szybkiej realizacji zamówienia. Jakiś c...
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 656 Grupa: Ciekawe pom... W ostatnim czasie przypadkiem trafiłem na witrynę www.epodlaskie.pl i muszę przyznać, iż to realna baza informacji o Podlasiu. Znaleźć można tam aktualności z B...
  • prawnik płock Liczba postów: 20 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
  • Demystifying LAN Modules: Enhancing Network Connec... Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... LAN Modules are critical components in networking that facilitate communication within a local area network (LAN). These modules are integrated into various net...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19666 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 312

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >