Od pewnego czasu staramy się z żoną o dziecko, od niedawna ona czuje się naprawdę słabo, mdleje, ma mdłości, ciągle śpi. Czekamy na wizytę u lekarza ale powiedzcie czy to mogą być wczesne objawy ciąży czy raczej coś innego?
offline rikos praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Krystiano praktykant |
Może to być wiele przypadłości, ciąża też już teraz powinniście zastanowić się nad przyszłością we własnym domu i dowiedzieć się co to jest użytkowanie wieczyste Pozdrawiam |
| |
Reklamy Google | |
offline Moska90 kierownik
|
Witam. Zamiast szukać rozwiązań polecam szybko udać się do lekarza. Z takimi sprawami nie ma żartów. Dla motywacji wrzucę Ci pewien artykuł do przeczytania http://www.forumginekologiczne.pl/artykul/por onienie-samoistne-informacje-dla-pacjentek-czesc-1-przyczyny /254.html. Mam nadzieję, że dobitnie wyjaśniłam, dlaczego w takich kwestiach nie ma co zwlekać. |
| |
Gość: Consiglio acquisto praktykant |
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: brandssolution praktykant |
|
| |
offline paniwladca majster
|
Z tym pogotowiem ciążowym to chyba chodziło po prostu o nazwę tematu. ale jeśli twoja żona czuję się źle to po prostu trzeba by było pójść do ginekologa żeby sprawdził czy wszystko jest w porządku, a przy okazji zrobić też test ciążowy. Gdybyście szukali dobrego lekarza ginekologa to ciążę mojej żony prowadziła pani doktor Barbara Blicharczyk w Kołobrzegu. Bardzo dobrze wspominamy panią doktor. |
| |
offline jutka kierownik
|
W takim razie to może być ciąża. Sama mdłości miałam od początku tak naprawdę. Nie musiałam nawet robić testu bo już wiedziałam, że to ciąża. A że najmłodsza nie byłam to wiedziałam, że czekają mnie badania prenatalne. Najpierw test Pappa - nieinwazyjne badanie które można wykonać w 1 trymetrze https://badaniaprenatalne.pl/przesiewowe/test -pappa-wynik-wskazania/ . Jeśli jest się w grupie ryzyka to to badanie jest refundowane przez NFZ. |
| |
offline matec majster
|
Nie słyszałem o czymś taki jak pogotowie ciążowe, najlepiej skontaktujcie się z ginekologiem, a jeśli ciąża była nieplanowana i zastanawiacie się nad jej przerwaniem to na blogu Klinika Stonava masz opisane najbezpieczniejsze metody takiego zabiegu |
| |
Gość: Jaszka praktykant |
Nie wiem czy słyszeliście, ale jest możliwość przeprowadzenia redukcji ciąży mnogiej w Czechach |
|