Cichy odkurzacz - jaki?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

15 lipca 2014, 12:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak cichy jest silnik, że "hałas" robi powietrze? Zaskoczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2014, 08:05

Co prawda to już dotyczy fazy projektowania domu, ale moim zdaniem, jak najbardziej warto zainwestować w odkurzacz centralny, bo to duża wygoda i przede wszystkim łatwość użytkowania, i co najważniejsze- jest cicho podczas sprzątania... żaden zwyczajny odkurzacz nie zrówna się poziomem hałasu z odkurzaczem centralnym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 września 2014, 12:48

barney89, artykuł bardzo cenny. Jednak należy pamiętać, że większość z nas w znacznym stopniu przy wyborze kieruje się ceną. Oczywiście nie tylko. Dlatego wybrałem Electroluxa Silencera, bo tani i cichy, z dużą mocą czyści dywany i wykładziny. Autor poradnika poniekąd radzi odkurzacze bezworkowe, ale większość z nas chyba woli workowe, bo prościej posprzątać. W końcu wielu sprzedawców za niewielką dopłatą dodaje dodatkowe worki, a i te można tanio dokupić. Większym wydatkiem jest filtr HEPA, ale jego zmienia się stosunkowo rzadko.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2014, 10:18

Usiądź, zrelaksuj się... i pozwól Robojet Dual posprzątać za Ciebie! RoboJet.pl - zajrzyj, a nie pożałujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2014, 09:28

Odkurzacz automatyczny? No pewnie, obowiązkowo! Ale tylko z RoboJet.pl - sprzęt najwyższej jakości i w rozsądnej cenie. Polecam 

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2014, 09:34

RoboJet.pl - załatw problem odkurzania raz na zawsze!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2014, 20:55

Hej rozmawialiście swego czasu na temat Ultrasilenca od elektro... Ja słyszałem że on ma dosyć słabą moc, zastanawiam się nad nim ale obawiam się że mogę mieć problem z dywanami. Rozwiejecie moje wątpliwości?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2014, 20:06

Użytkownik Goniopora napisał: Hej rozmawialiście swego czasu na temat Ultrasilenca od
elektro... Ja słyszałem że on ma dosyć słabą moc,
zastanawiam się nad nim ale obawiam się że mogę mieć
problem z dywanami. Rozwiejecie moje wątpliwości?

nie patrz teraz na moc. Ultrasiencer'y mają 340Watt ssania, więc całkiem ok. Niewątpliwą zaletą tego odkurzacza jest cisza. Zwróć też uwagę że niedawno weszły w życie przepisy, które dostosowały moc do wymagań unii europejskiej.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2014, 20:11

Ja mam w domu zainstalowany taki odkurzacz centralny z http://www.odkurzaczedomo.pl/ i powiem szczerze, że to chyba jedna z największych oszczędności. NIe muszę biegać z nim po całym domu i go dźwigać.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2014, 13:02

Słuchajcie ja mam pytanie nieco z innej beczki. Za polecenie odkurzacza dziękuję, bo skorzystałem z jednego z wpisów. Moje pytanie brzmi, czy macie może do polecenia jakiś speców od silników przemysłowych? http://www.bthfast.pl/zakres-uslug - tu szukałem...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...
  • platforma handolowa dla firm Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Platforma B2C od X-ONE https://x-one.pl/b2c to kompleksowe rozwiązanie dla firm, które chcą zbudować silną obecność w handlu internetowym. Oferuje pełną integra...
  • czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 6 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 572

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >