Muszę kupić nowy odkurzacz, bo stary działa mi już na nerwy, ciężki i wyje jak stara syrena. Przy małych dzieciach większość czynności porządkowych wykonuję jak śpią, odkurzam też, więc zależy mi na tym, żeby był cichutki. Oglądałam ostatnio w sklepie tego electroluxa ultrasilencer, no jest cichy, ale za to duży i ciężki a takiego nie chcę, bo już się takiego kloca naciągałam w życiu. Co polecacie, macie jakieś sprawdzone modele? Cichutki i najlepiej malutki?
offline taranka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kolekcjonerka praktykant
|
Małe odkurzacze kojarzą mi się z ręcznymi, które są totalnie niepraktyczne... Sama mam wielki odkurzacz, ale ma za to bardzo dobre ssanie i kilka końcówek więc nie narzekam. Jeśli chodzi o głośność - u odkurzaczy z tym średnio, ale podobno roboty domowe bardzo cicho pracują, niestety dokładniej się w tym nie orientuję. |
| |
Reklamy Google | |
offline Ryciu praktykant
|
No niestety, co do wielkich odkurzaczy to do cichych nie należą, ale jak ktoś się szybko uwinie to nawet nie zauważy że był hałas :). Według mnie, na kupno takiego cichego odkurzacza nie mały fundusz będzie tobie potrzebny, gdyż oprócz tego zapewne zaważą parametry takie jak moc ssania, czy antyalergiczne filtry. |
| |
Gość: flabcia praktykant |
Ja kiedyś miałam wielkiego kolosa , w którym na dodatek kabel trzeba było samemu zawijać kabel dookoła urządzenia więc był strasznie niepraktyczny ale kupiłam sobie kilka miesięcy temu odkurzacz robot http://robojet.pl/ i jestem z niego bardzo zadowolona. Zajmuje mało miejsca, jest cichy i dokładny i wcale nie jest drogi. Ustawiam go tak , że sprząta podczas gdy ja jestem z dziećmi poza domem :) |
| |
offline kolekcjonerka praktykant
|
Pierwszy raz o czymś takim słyszę, wydaje mi się, że
jest to jeden z niewielu takich robotów na naszym rynku,
swego czasu dużo szukałam i nie miałam okazji natknąć
się na coś takiego. |
| |
Reklamy Google | |
offline Budowlaniec24 inżynier
|
Chyba tylko Electrolux ma z serii silencer. |
| |
offline miniaturka doświadczony
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Często te ciche odkurzacza mają mniejszą siłę ssania.
Przy dzieciach dobry jest odkurzacz który odkurza na sucho
i mokro. Mogę polecić |
| |
Gość: Lepszy Świat praktykant |
I jak tu odróżnić marketingowe szczury od zadowolonych klientów? Pewnie tak samo jak klienta złodzieja od klienta niezłodzieja - każdy musi być podejrzany. Flabcia jest dla mnie takim podejrzanym, tak jak każdy kto sypie linkami do tylko jednej firmy i wzdycha z rozkoszy. Szczury marketingowe nienawidzę was. |
| |
offline Ryciu praktykant
|
|
|