Cichy odkurzacz - jaki?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

18 marca 2014, 09:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Podbijam temat, jeśli macie fajni i cichy odkurzacz to proszę o jakieś informacje. W domu z małym dzieckiem, to jest naprawdę duże ułatwienie, przynajmniej u mnie wygląda to tak, że sprzątać trzeba, kiedy mała śpi. :)

https://www.maxkuchnie.pl/artykuly/wywiady/ki linarne-rozmowy-gwiazd/milosc-to-najlepsza-przyprawa-624.htm l

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2014, 13:04

Małe dziecko to należy zadbać o cichy odkurzacz, najlepiej z dobrym filtrem HEPA.
Dobrym rozwiązaniem jest Electrolux Ultrasilencer ZUS3945WR. Do zalet oprócz ciszy, należą duża siła ssacą, zwrotność i długi kabel bardzo przydatny zwłaszcza przy większych pomieszczeniach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2014, 16:14

Marzy mi się cichy odkurzacz, bo ten który mam wyje niemiłosiernie! Niedługo w domu pojawi się małe dziecko i chciałabym zapewnić mu ciszę i spokój a z tym odkurzaczem będzie to niemożliwe. Myślałam o zakupie odkurzacza z http://www.electro.pl/ Ceny mają niższe niż stacjonarne sklepy z AGD.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2014, 11:07

Najważniejsze jest wybrać odpowiedni odkurzacza, a miejsce zakupu to sprawa mniej istotna. W dużych miastach bywa, że najtaniej będzie w lokalnym sklepie. Oczywiście nie zawsze. Podobnie jest z allegro. Zazwyczaj najtaniej. Dlatego od tego miejsca warto rozpocząć poszukiwania. Choć kilka razy wyszukiwarki znalazły mi tańszego sprzedawcę.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2014, 11:10

Przy wyborze odkurzacza nie miałam aż tak dużego wyboru, ponieważ w sklepie w którym kupowałam była promocja - jak się kupiło piekarnik i płytę indukcyjną z Amici to odkurzacz był w prezencie. Aczkolwiek jestem z niego bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 kwietnia 2014, 09:56

Ja aktualnie posiadam odkurzacz marki Zelmer i jestem z niego zadowolony. Miałem kiedyś inny model i również nie był głosny. Tak więc ufam tej firmie.
Zamawiałem przez internet. Tutaj jest dobre porównanie cen, z jakiego bez wątpienia warto jest skorzystać. Na pewno zauważyliście, że obecnie o wiele bardziej opłaca się robić zakupy przez internet ponieważ sklepy oferują o wiele lepsze ceny na poszczególne produkty, w szczególności te z działu agd i rtv.
Sam zamawiałem w sieci jednak warto jest sobie porównać jaki sklep ma najlepsze ceny w tym zakresie. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2014, 19:45

Widziałem u znajomych w akcji to cudeńko:
http://www.ceneo.pl/24264599#tab=spec
Możesz sobie odkurzać nawet w środku nocy, nawet domowników nie pobudzisz, nie mówiąc o sąsiadach. I realna moc ssania większa niż w niejednym co się chwali, że mają po 3000 mocy, tylko nie przekłada się to wcale na siłę ciągu.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2014, 07:28

ja też widziałam ten odkurzacz Elektroluxa w akcji. jest na prawdę bardzo cichy. bardzo zaskoczyło mnie to, że pracuje ciszej, kiedy już ruszamy z akcją, czyli odkurzaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2014, 11:00

dzięki za odpowiedzi. Kupiłem ten odkurzacz z linka.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2014, 23:47

Użytkownik Gość: anit napisał: ja też widziałam ten odkurzacz Elektroluxa w akcji. jest
na prawdę bardzo cichy. bardzo zaskoczyło mnie to, że
pracuje ciszej, kiedy już ruszamy z akcją, czyli
odkurzaniem.
To dlatego, że najwięcej szumu robi sam przepływ powietrza a jak już się przytknie do dywanu to nie ma tego szumu wciąganego powietrza, a reszta już idealnie uszczelniona.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka drabina? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli szukacie drabin bezpiecznych do pracy przy instalacjach elektrycznych, to na pewno warto tutaj zapoznać się z ofertą przygotowaną przez Matproject. Oferuj...
  • czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 17 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
  • piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >