Cichy odkurzacz - jaki?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

20 marca 2015, 15:39

Zgadzam sie: good 0 bad

bartek1224, po ile takie modele chodzą? Sam bedę wymieniać na nowy bo mój wyje już prawie jak syrena przeciwlotnicza.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 kwietnia 2015, 13:38

Dla mnie każdy odkurzacz chodzi głośno:D Nawet jak sprzedawca zapewnia, że jest cichutki i w ogólw go nie słychać:d Ale może mam zbyt delikatny słuch;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 kwietnia 2015, 14:24

mi się też wydaje, że znalezienie cichego odkurzacza jest generalnie niemożliwe :D ale przekonam się niedługo, bo mój 10 letni odkurzacz odmówił posłuszeństwa i trzeba go oddać do Ago recykling, a potem w końcu rozejrzeć się za innym sprzętem...

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2015, 12:12

Firmy często podają jak głośno pracują ich odkurzacze, więc można to sprawdzić. Oczywiście zawsze słychać pracę silnika, ale to nie jest złe, jeżeli poziom nie jest zbyt wysoki. Dzięki temu można - na słuch - wiedzieć jak wiele kurzu zgromadziło się w worku odkurzacza i go wymienić lub zaplanować zakup.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2015, 06:04

No chyba, że ma się zamontowany system centralnego odkurzania, wtedy takiej pracy silnika praktycznie nie słychać, bo jednostka centralna jest w innym pomieszczeniu. Wtedy naprawdę uzyskuje się cichą pracę odkurzacza.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2015, 16:31

kupował ktoś odkurzacze starmixa? Natknąłem się na nie na stronce Lange łukaszuk i przykuły moją uwagę; chodzi mi o odkurzacz do domu i warsztatu (takie 2w1)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2015, 10:50

Raczej pomyślałbym o bardziej znanych markach sprzętu domowego, które w zupełności wystarczają. Starmix jest znany, ale raczej jako producent odkurzaczy przemysłowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2015, 15:30

Elektrolux powinien być okej jeśli chodzi o te tańsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2015, 10:44

Te tanie odkurzacze to możesz już za ok. 100zł dostać. Inna sprawa, że to w sumie strata kasy. Electroluxy masz też w różnych przedziałach cenowych. Ostatnio wiele osób kupuje bezprzewodowe, bo wygodniejsze w użytkowaniu i nadają się do czyszczenia np. samochodów.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2015, 10:43

starmix ten ze strony Lange lukaszuk to rzeczywiście raczej przemysłowy odkurzacz ale jakby ktos chciał mieć i do domu i do warsztatu itp. To mysle ze warto nabyc bo one się nie psuja hehe

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
  • piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 211

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >