offline klars praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamieniarstwo kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wemoreł praktykant |
My wtym zakresie korzystaliśmy z pomocy firmy profix http://profixdomy.pl/wnetrza/ pragnęliśmy mieć przytulne wnętrze, trochę w stylu minimalistycznym, ale nie za skromne. To nam się udało, bo firma naprawdę bardzo fajnie sobie poradziła. Plus dla nich za to, że umieli nas wysłuchać |
| |
offline BellaStoria.pl inżynier
|
|
| |
offline eder fachowiec
|
Jeśli lubicie blogi na temat designu oraz aranżacji, to możecie zajrzeć również na Wyposażenie i Design. Uważam, że jest to ciekawe miejsce, w którym można dowiedzieć się czegoś więcej na temat aranżacji. |
| |
Reklamy Google | |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Niepowtarzalność wnętrza budują zarówno wyjątkowe
(odziedziczone po przodkach lub wynalezione na targach
staroci czy w komisach) przedmioty ale także nasza
osobowość. Jeśli budując atmosferę pomieszczenia
kierujemy się naszymi upodobaniami, a pomysły aranżacyjne
uwzględniają ekspozycję naszych kolekcji, fotografii lub
pasji to wnętrze z pewnością będzie unikalne. Ważnym
elementem dopełniającym jest kolorystyka. To ona
gwarantuje właściwą atmosferę we wnętrzu i nadaje mu
klimat, który równie mocno jak wybrane przedmioty
indywidualizuje przestrzeń. |
| |
Gość: gulin praktykant |
Sam nie miałem pomysłu na wystrój wnętrza mojego mieszkania. Postanowiłem zgłosić się do profesjonalnej firmy, która się tym zajmuje. Trafiłem na www.indesigner.pl Robią profesjonalne i piękne projekty aranżacji wnętrz i polecam ich wam. |
| |
Gość: Lavashka123 praktykant |
A ja dodałabym jeszcze element z kamienia naturalnego, na przykład marmuru. Bardzo dobrą jakość produktów znajdziecie tutaj http://hb-polska.pl - polecam! |
| |
offline oczkowgłowie inżynier
|
A mnie bardzo przypadły do gustu aranżacje z kamienia naturalnego http://www.jppilch.pl/pl Dzięki nim każdemu wnętrzu nadać wyjątkowy i elegancki wygląd. Do tego bardzo profesjonalny montaż i generalnie bardzo dobra obsługa na każdym etapie zamówienia. |
| |
offline Meblodom.com.pl doświadczony
|
|
|
Ciekawa aranżacja wnętrz
«
Powrót do artykułu: Ciekawa aranżacja wnętrz | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Eleganckie i stylowe meble Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza U nas mamy sporo mebli kupiony w Kler i jestem z nich mega zadowolony, są wygodne i bardzo eleganckie. Myślę, że nie da się ich meblami źle urządzić swojego dom...
- Kołki rozporowe - czyli jak bezpiecznie wieszać? Liczba postów: 34 Grupa: Wnętrza Warto mieć w tym celu odpowiednie narzędzia oraz rzecz jasna same kołki także powinny być wysokiej jakości wykonania, od tego zacznijmy.
- Odpoczynek pełen komfortu Liczba postów: 6 Grupa: Wnętrza Dziękuję za ten szczegółowy przewodnik slope 2
- Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 190 Grupa: Wnętrza Jeżeli chodzi o mnie, to wiele produktów z drewna, w tym np. deski tarasowe zamawiam w sprawdzonym sklepie internetowego Drewben z najróżniejszymi wyrobami z dr...
- Aranżacje wnętrz w trendzie color drenching Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza