offline Km-meble_eu majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
Ten post był edytowany przez dnia: 4 września 2018, 16:23 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Ratanland.pl doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez Ratanland.pl dnia: 13 września 2018, 12:52 | |
| |
offline ktosia kierownik
|
Ja ze swojej strony mogę Wam polecić zajrzeć na różnego rodzaju blogi w tej tematyce jeśli nie wiecie na co się zdecydować. Ja swego czasu, kiedy bardzo spodobały mi się sofy skandynawskie natrafiłam na wpis https://www.najmeble.pl/sofy-skandynawskie-mo dne-propozycje/ i szczerze mogę Wam polecić zajrzeć na ten blog. Jak dla mnie okazał się bardzo pomocny, dlatego jestem pewna, że również i Wy znajdziecie tam naprawdę cenną dawkę wiedzy ;) |
| |
offline DragonPur.pl doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez DragonPur.pl dnia: 19 września 2018, 19:49 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Alinakus doświadczony
|
Zdecydowanie masz rację ! Nie można wybierać mebli nie myśląc o stylu całego domu lub mieszkania, po prostu będzie się to kłóciło ze sobą. Ja jednak ze swojej strony mogę Wam podrzucić sklep http://boconceptgdynia.pl, w którym zamawiałem ostatnio meble skandynawskie do swojego salonu. Z tego co widzę po kilku miesiącach, meble są dobrej jakości, a dodatkowo świetnie się prezentują. Myślę, że warto zapoznać się z ich ofertą i porównać z innymi ;) |
| |
Gość: BioFireTechnolo praktykant |
nietypowe meble za stali które wykonujemy na indywidualne zamówienia zapraszamy razem coś stworzymy niepowtarzalnego. Współpracujemy zarówno z klientami indywidualnymi jak również z pracowniami. www.biofiretechnology.com |
| |
offline ritter praktykant
|
|
| |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
|
| |
Gość: łucja3131 praktykant |
Jeśli lubisz nowoczesne, designerskie meble, to bardzo polecam zajrzeć na stronę http://kdk-sklep.pl/, mają piękne meble w ofercie, właśnie w takim nowoczesnym wydaniu. Zamawiałam komodę i krzesła do jadalni, na pewno wrócę po coś w przyszłości :) |
|
Ciekawe meble do salonu
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)