Ciekawe meble do salonu

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

30 sierpnia 2018, 12:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto ciekawych inspiracji szukać oprócz Internetu także w gazetkach niektórych sklepów meblowych. Obecnie jest tyle stylów i kombinacji, że każdy zawsze znajdzie coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2018, 11:46

Możesz też spojrzeć u nas, na pewno znajdziesz coś ciekawego. Warto przed szukaniem mebli sprecyzować w jakim stylu się chce urządzić pomieszczenie, natomiast my zajmiemy się resztą i służymy poradą :)

Ten post był edytowany przez dnia: 4 września 2018, 16:23
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2018, 10:10

Moim zdaniem obecnie najlepiej inwestować w meble z Rattanu,co o tym sądzicie? To propozycja nie tylko na taras czy do ogrodu, np: takie fotele bardzo dobrze sprawdzą się także w salonie.

Ten post był edytowany przez Ratanland.pl dnia: 13 września 2018, 12:52
Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2018, 19:44

Ja ze swojej strony mogę Wam polecić zajrzeć na różnego rodzaju blogi w tej tematyce jeśli nie wiecie na co się zdecydować. Ja swego czasu, kiedy bardzo spodobały mi się sofy skandynawskie natrafiłam na wpis https://www.najmeble.pl/sofy-skandynawskie-mo dne-propozycje/ i szczerze mogę Wam polecić zajrzeć na ten blog. Jak dla mnie okazał się bardzo pomocny, dlatego jestem pewna, że również i Wy znajdziecie tam naprawdę cenną dawkę wiedzy ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2018, 19:04

Wybór mebli nieodzownie łączy się z stylem aranżacji, ciekawych mebli przede wszystkim szukałbym w dobrych sklepach internetowych, gdzie znajdziesz szeroki wybór przy zachowaniu rozsądnych cen.

Ten post był edytowany przez DragonPur.pl dnia: 19 września 2018, 19:49
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2018, 18:14

Zdecydowanie masz rację ! Nie można wybierać mebli nie myśląc o stylu całego domu lub mieszkania, po prostu będzie się to kłóciło ze sobą. Ja jednak ze swojej strony mogę Wam podrzucić sklep http://boconceptgdynia.pl, w którym zamawiałem ostatnio meble skandynawskie do swojego salonu. Z tego co widzę po kilku miesiącach, meble są dobrej jakości, a dodatkowo świetnie się prezentują. Myślę, że warto zapoznać się z ich ofertą i porównać z innymi ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2018, 13:46

nietypowe meble za stali które wykonujemy na indywidualne zamówienia zapraszamy razem coś stworzymy niepowtarzalnego. Współpracujemy zarówno z klientami indywidualnymi jak również z pracowniami. www.biofiretechnology.com

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2018, 14:31

Możesz spróbować z meblami na zamówienie, o ile jesteś gotowy ponieść duże koszty ich produkcji. W przeciwnym razie polecam poświęcić trochę czasu na przeszukanie ofert mebli gotowych, w marketach można trafić na prawdziwe cuda w dobrych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2018, 21:44

Proponuję meble na wysoki połysk. Szafka RTV może być w kolorze kremowym, natomiast stolik w mocca. Zestaw tych barw ociepli modernistyczny salon.

Do pomieszczenia takiego wpasuje się biała posadzka żywiczna, a także grzejnik Oniris w kolorze antracytowym.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2018, 16:26

Jeśli lubisz nowoczesne, designerskie meble, to bardzo polecam zajrzeć na stronę http://kdk-sklep.pl/, mają piękne meble w ofercie, właśnie w takim nowoczesnym wydaniu. Zamawiałam komodę i krzesła do jadalni, na pewno wrócę po coś w przyszłości :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 244 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 186

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >