Ciekawe meble do salonu

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

2 sierpnia 2017, 12:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak w temacie, interesują mnie ciekawe i stylowe meble do salonu, bo w większości salonów meble są robione na jedno kopyto. Co możecie polecić ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2017, 13:13

Zgadzam sie: good 1 bad

Jakiś czas temu u nich widziałam bardzo ciekawe kolekcje mebli, unikatowe wręcz https://furniture4less.eu Moim zdaniem znajdziesz to co Cię interesuje do swojego salonu. Zgadzam się, większość mebli jest robiona schematowo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2017, 11:53

Polecam poszukać w internecie i sprawdzić oferty różnych sklepów na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2017, 11:05

możesz zobaczyć sobie tutaj: https://www.mirjan24.pl/
ja kupowałam tutaj narożnik i jest bardzo wygodny. Nie żałuję zakupu, chociaż się trochę bałam ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2017, 12:33

Warto popatrzeć na oferty różnych sklepów internetowych, czy też osobiście się przejść po sklepach stacjonarnych po inspiracje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2017, 13:55

Moim zdaniem szkoda czasu na chodzenie po tych stacjonarnych salonach, w których fakt mebli jest dużo, ale jak to napisała @StaszkaZ wszystko na jedno kopyto. Dlatego też my wolimy kupić w sieci. Kiedyś bardzo spodobały sie nam meble jakie oferuje Meble Hot, Meble są fajne, nietuzinkowe, a i jakością biją na głowę te sieciówki wszystkie. Wątpie abyśmy przenieśli się kiedykolwiek, bo i poco.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2017, 17:52

Oryginalne, a przy tym funkcjonalne meble wypoczynkowe można znaleźć w katalogu polskiego producenta Super-Sofa. Szczególnie modele nowoczesne, o nietypowym awangardowym designie nadadzą salonowi bądź sypialni niepowtarzalny wygląd. A dzięki zastosowaniu sprawdzonych rozwiązań konstrukcyjnych oraz najlepszej jakości surowców meble będą długo cieszyć oczy.
Pozdrawiam, Super-Sofa
http://supersofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2018, 13:32

W poszukiwaniu mebli i ciekwaych rozwiązań warto poszukać dokładnie w internecie. Zajrzyjcie też do nas - meblami zajmujemy się od dawna i chętne pomozemy.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2018, 09:54

A to akurat prawda, że jak poszukiwać ciekawych rozwiązań to tylko w sieci. My tak trafiliśmy do jagodowegokota. Ekstra sklep, gdzie nie tylko znaleźliśmy meble jakich szukaliśmy ale także wiele dodatków. zapewne córki pokój tez będziemy z nimi urządzać.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2018, 13:49

Warto postawić na meble tapicerowane, które bardzo łatwo utrzymać w czystości. Zajrzyjcie do nas, chętnie pomożemy w wyborze.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 244 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 153

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >