Ciekawy pomysł na salon i sypialnie

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

12 marca 2015, 16:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Ciekawym pomysłem na łóżko jest np. Łóżko Chesterfield, z głęboko pikowanym oparciem, zakończonym "barankiem".

Łóżko może być tapicerowane w materiale/eko-skórze/skórze :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2015, 10:32

Z tym pikowaniem to też lekka przesada,przecież bardziej chodzi o sam materiał jaki zostanie tutaj użyty i oczywiście kolor,który też musi pasowac do całości. Mi najbardziej podoba się czerń,uważam to za uniwersalny kolor.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2015, 09:16

wow łóżka cudowności zwłaszcza te z pikowanymi zagłówkami jak w dobrej klasie apartamencie :) fajnie byłoby mieć coś takiego u siebie w domu - ja mam niestety małą sypialnię i musiałam mieć projekt sypialni zrobiony z góry. Postawiłam na sosne bo jest jasne tania i mozna ją szybko i bez bólu wymienić po 3 latach :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2015, 09:38

Ciekawy pomysł na aranżacje pokoju znajdziecie tutaj: http://www.dulux.pl/pl/inspiracje/uchwyc-sile -i-dusze-afryki - ciekawy pomysł dla miłośników podróży po Afryce i nie tylko:)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2015, 14:41

A jeżeli ktoś poszukuje do sypialni materaca, to u nas znajdziecie różne rodzaje wysokiej jakości materacy. i to wszystko w dobrej cenie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2015, 14:53

Do sypialni nie moze zabraknąć również stylowych i ciekawych dodatków,ich szeroki wybór znajdziecie na www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2015, 14:06

Zgadzam sie: good 1 bad

Do sypialni warto również pomyśleć o dekoracjach ścian czy sufitów. Idealnie nada się do tego sztukateria wewnętrzna. Różnorodność kształtów pozwala na zastosowanie jej w każdym stylu wnętrza, nie tylko tym bardzo dekoracyjnym.
Panele dekoracyjne 3D, listwy ścienne, listwy przypodłogowe, listwy sufitowe czy fasety oświetleniowe sprawią, że sypialnia będzie ulubionym pomieszczeniem. Nabierze elegancji, stylu i indywidualnego charakteru. Możliwości użycia sztukaterii jest bardzo dużo, wystarczy wyobraźnia :)
Szeroki wybór elementów sztukaterii znajdziecie na www.wmb.pl

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t31.0-8/s72 0x720/10661644_556621787776578_7075553744489138010_o.jpg

Ten post był edytowany przez Ekspert Sztukaterii WMB dnia: 20 kwietnia 2015, 14:09
Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2015, 09:35

Z salonów nr 1 bardzo mi się podoba w odcieniu brązu i takich samych dodatków,proponuje zerknąć takze do nas www.Quadre.pl gdzie znajdziecie równie ciekawe aranżacja wraz z tapicerowanymi narożnikami.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2015, 12:24

Warto zainwestowac w cieple oświetlenie, zmienic kape na łóżku :) moze zasłonki, to duzo daje!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2015, 17:34

Ja w sypialni planuję wstawić łóżko chowane w szafie - transforms.pl ale nie mogę przekonać do tego swojej żony

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 193

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >