Co do sypialni- komoda czy szafa?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

30 listopada 2016, 22:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Pewnie że tak. Komoda dobra do salonu, a nie do sypialni. Ostatnia kupiliśmy Komody nowoczesne do salonu i póki co zachwyca swoim pięknem. W sypialni natomiast postawiliśmy na dużą szafę, w której mieszczą się wszystkie moje i męża ubrania;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2016, 12:12

Dla mnie im bardziej pojemne meble w sypialni tym lepiej. Dlatego zdecydowałbym się na białe meble do sypialni - komoda + szafa
Wszystko ładnie pomieścisz, poukładasz. Jeżeli masz miejsce to nie zastanawiaj się, kup jedno i drugie. Z czasem będziesz miała więcej rzeczy i dodatkowe miejsce na pewno Ci się przyda :)
http://www.mirjan24.pl/148-meble-sypialniane< /a>

Ten post był edytowany przez tomciom_80 dnia: 2 grudnia 2016, 12:13
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2016, 13:10

zdecydowanie szafa lepsza

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2017, 11:40

Ja osobiście, kiedy próbuje się pozbyć tego typu rzeczy etc. to po prostu wystawiam je na różnych stronach jak na przykład http://anonsegorzow.pl. Wtedy zwyczajnie idzie szybciej.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2017, 12:42

Jeśli masz małą sypialnię, komoda raczej odpada. Najlepsza będzie szafa z wysoką zabudową, w którą tak czy siak będziesz mogła wbudować komodę i na przykład... koszyki na buty! ;) ;) Dodatkowo jeśli szafa z wysoką zabudową będzie miała lustrzane drzwi, automatycznie powiększysz optycznie wnętrze. Super rozwiązanie! Polecam artykuł o tym, na co zwracać uwagę przy urządzaniu małej sypialni, tak żeby nie popełnić podstawowych błędów, a i zaoszczędzić trochę cennej przestrzeni:http://www.domolubni.pl/mala-sypialnia-zobacz -jak-ja-urzadzic/

Ten post był edytowany przez MagdaWer dnia: 14 lutego 2017, 12:42
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2017, 08:46

Niekoniecznie w małej sypialni znajdzie się miejsce na taką szafę, czasami niestety ale musi wystarczyć tylko komoda. Tak jest i u nas miejsce znalazło sie tylko na komodę i udało się nam kupić w sklepie domizdrowie.pl dokładnie taką jaką chcieliśmy. Piękna nowoczesna aczkolwiek w klasycznym kolorze wenge, w dodatku ma podświetlane półki co sprawia, że wieczorem tworzy się przytulny i miły klimat.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2017, 09:10

O tak, w mojej również brakuje miejsca na szafę i akurat wczoraj zamówiliśmy też taką komodę http://gdmmeble.com/komody/1360-komoda-bukowa-hessler-321.ht ml w dodatku jest drewniana i idealnie pasująca do naszego łóżka. Naturalne drewno zawsze dodaje uroku i wprowadza ciepły klimat.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2017, 09:21

Raczej wszystko zależy od tego ile mamy miejsca. Moja też nie jest jakaś duża, a udało się dopasować szafę. Idealnie pasującą kupiliśmy jak większość naszych mebli w Meble Hot, wybór olbrzymi i pierwszorzędna jakość ale w rozsądnej cenie, a to się jednak liczy. Przykładem może być moja koleżanka, która też niedawno się do nich przeniosła z kupnem mebli.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2017, 13:20

Ja bym postawiła na szafę. Można kupić mniejszy model np. 2-drzwiowy jak tutaj http://rubinmeble.pl/pl/c/SZAFY-2-DRZWIOWE/22 83839 albo coś większego jeśli jest miejsce. Według mnie szafa sprawdzi się lepiej niż komoda.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2017, 10:43

Fakt, to zależy od powierzchni naszej sypialni. Nasza też niestety ale nie jest za wielka i mamy zamiar w domizdrowie.pl kupić komodę. Dość ciekawe i tak jak patrzyliśmy inne oferty to wszędzie jest to samo, a te jednak mają to coś w sobie, bynajmniej nam przypadły do gustu i nawet ta cena nie jest jakaś wygórowana.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19710 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 187

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >