Co do sypialni- komoda czy szafa?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

28 września 2017, 23:45

Zgadzam sie: good 0 bad

My mamy komodki z salonu Agata i sa piekne :), ale myslalam powaznie o szafie. W koncu jednak zdecydowalismy sie zrobic garderobe dlatego komody super sie sprawdzaja i do tego nadaja takiego uroku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 października 2017, 09:03

Jeżeli szafa to najlepiej moim zdaniem sprawdzi się ta wnękowa, szczególnie jeśli mamy dużo rzeczy i stosunkowo mało przestrzeni w sypialni, wtedy komoda bezie tylko dodatkowym balastem.

PHUBestBud.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 października 2017, 14:59

Ja bym wybrała taki model szafy, który z jednej strony ma wieszaki, a z drugiej od góry do dołu jest zabudowany szufladami i półkami. Ja tak mam u siebie i nie musiałam kupować komody. Wszystkie ciuchy mam w jednym miejscu dzięki temu i oszczędziłam sporo miejsca, które zajmowałaby komoda w przeciwnym razie.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2017, 14:57

Pewnie, że jak tylko powierzchnia na to pozwala to lepiej jest wybrać szafę, w której wszystko się pomieści. Ja tez zamierzam kupić szafę. Upatrzyłam sobie juz jedną w Flori Meble trzydrzwiową, po środku ma sporą przestrzeń z drążkiem a po bokach półki na wzór bieliźniarek. Duża pojemna i na pewno upchnę w niej wszystkie ubrania i to całej rodziny.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2017, 21:48

Ja ponieważ nie mam zbyt dużej sypialni, zdecydowałam się na postawienie w niej komody, gdzie trzymam najpotrzebniejsze rzeczy, a w przedpokoju mam duża szafę, gdzie trzymam rzeczy, które wymagają wiszenie na wieszakach. Z tym, że do moje sypialni wybrałam klasyczną komodę z litego drewna (z tej strony - https://www.urokdrewna.pl/komody), która bardzo dobrze pasuje do klimatu moje przytulnej sypialni, nie dominuje niewielkie wnętrza, ale go ozdabia i dopełnia.

Ten post był edytowany przez Alka dnia: 18 października 2017, 21:49
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 listopada 2017, 11:20

Ja do sypialni poleciłbym wstawić zarówno komodę jak i szafę. Według mnie najlepsze rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2017, 13:52

Dużo zależy od tego, ile miejsca zajmują nasze ubrania oraz ile miejsca mamy na sam mebel. Ja z doświadczenia doradzałbym raczej szafę, taką w stylu retro z naturalnego drewna.

PaulBunyan.pl

Ten post był edytowany przez PaulBunyan.pl dnia: 30 listopada 2017, 14:36
Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2018, 12:10

Moim zdaniem najlepiej nadaje się do sypialni szafa - bardziej praktyczna mi się wydaje i poręczniejsza.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2018, 14:40

Według mnie to przede wszystkim zależy od naszego spojrzenia. Musisz zastanowic się co Ci się bardziej podoba. Ja szczerze u siebie mam szafę jednak chociaż myślę, że równie dobrym rozwiązaniem mogłaby być komoda.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2018, 22:27

Na pewno szafa jest lepsza niż komoda,bo jest bardzo pojemna. No i moim zdaniem jest po prostu ładniejsza - mówię o tej na zdjęciu. Ja w komodzie bym się nie pomieściła,jeśli komoda yo tylko w zestawie z szafa

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 50 Grupa: Wykańczamy... Okna mam już wybrane, teraz zastanawiam się nad samym wykończeniem czyli parapetami. Na rynku opcji jest wiele. Parapety PCV są wykonane z twardego polichlorku....
  • Ogrodzenie Liczba postów: 140 Grupa: Wykańczamy... Wybór ogrodzenia to istotna decyzja, wpływająca na wygląd i bezpieczeństwo posesji. Na rynku dostępne są różne rozwiązania, a firma https://joniec.pl/ oferuje s...
  • Kuchnia Liczba postów: 43 Grupa: Wykańczamy... Moge Wam polecić ofertę sklepu, z którego sam niejednokrotnie korzystałem i nigdy nie było najmniejszego problemu. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu interneto...
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 58 Grupa: Wykańczamy... Klimatyzacja to super udogodnienie w pracy i w domu. Wiadomo, że w zimie z klimatyzacji nie korzystamy ale niestety zima zleci szybko i nie obejrzymy się jak pr...
  • Wykończenie domu Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19437 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 414

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >