offline blipka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Więcławski kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline blipka majster
|
|
| |
offline LeszeKin doświadczony
|
|
| |
offline MasterM praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kinder doświadczony
|
|
| |
offline tomaczek praktykant
|
Ja u siebie w mieszkaniu postawiłem na gładź, podwieszane sufity z listwami led, oraz nowoczesne meble. Efekt jest rewelacyjny, dodam wam tu później zdjęcia mojego domu :) teraz kupiłem łóżko do sypialni z gamy "nowoczesne łóżka", bardzo wygodne i solidne, wstaje bardzo wypoczęty. |
| |
offline blipka majster
|
|
| |
offline Więcławski kierownik
|
oj tak, inaczej co roku trzeba by było wymieniać wszystko, bo kolor roku już inny:P:P. tak jak mówiłem, klasyka bydgoskich mebli i wystarczy, do tego skórzane wypoczynki, bo też z mody nie wychodzą, a kolory neutralne, beże brązy, choć koloru też nigdy za wiele. :) |
| |
offline MariaWolek inżynier
|
|
|
Co jest teraz modne w domu?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Jakie zasłony i firany? Liczba postów: 90 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz inspiracji do odświeżenia swojego wnętrza, warto zwrócić uwagę na dekoracje okienne, a konkretnie na firany Września. Są one nie tylko funkcjonal...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 96 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 16 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 194 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...
- czarna czy czerwona kuchnia Liczba postów: 51 Grupa: Najnowsze t... Szanowni Państwo, czarna kolorystyka najlepiej sprawdzi się w dobrze doświetlonej kuchni o większym metrażu. W mniejszym pomieszczeniu dobrym rozwiązaniem może....