offline worktravel doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline AgregatyElem majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eizzy doświadczony
|
|
| |
Gość: Bert praktykant |
|
| |
Gość: Kandydator praktykant |
Jak zgrałeś? To jest to w ogóle możliwe? Żeby mieć dwa różne sprzęty jednej firmy i jakoś sprawić zeby razem działały? Ja szukam napędu do bramy, ale jezeli takie połączenie jest możliwe to z chęcią zaopatrzyłbym sie również w napęd garażowy! Jaka jest cena i co należy zrobić aby miec u siebie taką wygodę? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kaktuss praktykant |
|
| |
Gość: aplikant praktykant |
|
| |
Gość: Asekurant praktykant |
|
| |
Gość: bono praktykant |
nigdzie nie znalazłem dokładnej informacji jak zgrać dwa napędy w jednym pilocie. słyszałem tylko że jest to możliwe. mam napęd 414 a chcę do garażu dokupić d600. o wiele łatwiej byłoby otwierać to jednym pilotem, ale jak się nie da to będe woził w aucie dwa piloty. |
| |
offline Alarmserwis_pl doświadczony
|
Jeżeli chodzi o automatyzację w domu,to oczywiście można
zrobić wiele rzeczy,jednak warto wybrać naprawdę dobrą i
profesjonalną firmę,poniewaz w razie usterki musimy mieć
wszystko naprawione niemal natychmiast,tak aby dom cały
czas "funkcjonował". |
|
Co można zautomatyzować w domu?
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
- koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
- Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
- Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.