Na pewno musisz pomyśleć o właściwej podbitce dachowej. Pytanie, czy wiesz do kogo się zgłosić w tej kwestii? Dla nas zrealizowali te zadanie http://hajdukpokryciadachowe.pl/ i wyszło im to kapitalnie!
Gość: gtgt praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
W przypadku wyboru dobrej jakości rozwiązań odnośnie pokryć dachowych to zwróćcie także uwagę na dachówki betonowe wykonane w technologii Cisar, która jednocześnie świetnie ogranicza jakiekolwiek pory w dachówce i dodatkowo jest zabezpieczona przed porastaniem i zabrudzeniami podwójną powłoką akrylową Lumino. |
| |
Reklamy Google | |
offline KrzysiekS kierownik
|
Ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić Ci abyś sprawdził propozycje od Braas ponieważ w swojej ofercie mają dosłownie wszystko co może być tylko potrzebne do stworzenia pięknego i trwałego dachu na długie lata. Pozdrawiam i oczywiście mam nadzieję, że zakupy będą w pełni udane! |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
W mojej opinii zdecydowanie warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez producenta Braas, ponieważ wprowadził do swojej oferty blachodachówki panelowe Decra i Quadro. Jednocześnie zapewniają świetne warunki izolacyjne oraz hydroizolacyjne. Pozdrawiam i oczywiście życzę udanych poszukiwań! |
| |
offline todarek12 doświadczony
|
Czasami przy remoncie dachu przydaje się zwykła folia stretch, gdy dach przecieka i potrzebne jest tymczasowe rozwiązanie problemu. Polecam sprawdzić, bo sposób jest tani i szybki. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: WarrenGeaxy praktykant |
|
| |
Gość: dejwid praktykant |
Najważniejsze to zgłosić się do firmy, która sprawnie i należycie wykona dla nas nowy dach. Zadanie, jak i realizację całego projektu powierzyłem specjalistom z https://www.nowy-dach.com.pl/ a oni spisali się na medal - a dach prezentuje się idealnie. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
W takim razie warto wziąć pod uwagę ofertę producenta Braas który w przypadku dachówki zajmie się tym naprawdę dokładnie i będzie w stanie w odpowiedni sposób wykonać wszystkie trudności m.in również wole oko. No i oczywiście mając dostęp do najmodniejszych kolorów. |
|