Na pewno drewno jest fajne, ale nie na 100% elewacji moim zdaniem. Można wyważyć proporcje, trochę drewna jakieś elementy dekoracyjne, a reszta to dobry system elewacyjny. Osobiście bardzo lubię te Foveo-Tech, bo właśnie bardzo ładnie komponują się z drewnem czy klinkierem.
offline fikson kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mizzzik kierownik
|
Jeżeli drewno jest zdrowe, prawidłowo zamontowane i przede wszystkim zabezpieczone przed warunkami pogodowymi to moim zdaniem można je wykorzystać na elewację, bo drewno bardzo ładnie się prezentuje, naprawdę. Polecałbym właśnie jakiś impregnat powłokotwórczy Vidaron, oni mają dobre produkty do zabezpieczania drewna. |
| |
Reklamy Google | |
offline Warserwis_com doświadczony
|
|
| |
Gość: boogioer praktykant |
|
| |
offline adrejmazzik doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gawronas praktykant |
Rzeczywiście ich oferta jest spora. Ja wolę bardziej nowoczesne aranżacje, jeżeli miałbym wybierać klinekier to postawiłbym na Rubinową Czerwień, albo ewentualnie Mglisty Poranek. Bardzo fajnie wyglada taki klinkier. Nawet to białego tynku cienkowarstwowego pasuje |
| |
Gość: Arnold praktykant |
|
| |
Gość: Atnek praktykant |
|
| |
Gość: gordon praktykant |
Jeżeli rozglądacie się za fajnymi elewacjami do na dom to zajrzyjcie na stronę http://www.sylmag.com.pl/oferta/elewacje Tam na pewno znajdziecie coś dla siebie. Sam mam elewację od nich i jestem z niej zadowolony. |
| |
offline karolkarolpawlicki inżynier
|
|
|