Gość: jola3 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline white majster
|
ojej nie ma najmniejszego problemu z tym, żeby jakoś to rozwiązać. Moim zdaniem wystarczy tylko kilka fajnych dodatków i ta monotonia z sypialni zniknie. Może jakieś świeczki fajne poduszki i po kłopocie. Może jeśli szukasz fajnych dodatków zajrzysz sobie tutaj http://www.beta.myin.pl/ myślę, że powinnaś znaleźć tam coś co zmieni wygląd Twojej sypialni. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gruszka praktykant |
|
| |
offline salem doświadczony
|
Hm, pomalowanie ścian to jedno, a dobranie odpowiednich
dodatków dekoracyjnych to drugie :) |
| |
offline kobik doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: 24Dorotka praktykant |
Kolor ścian może zmienić wszystko. Dlatego lepiej przemaluj pomieszczenie skoro tak się w nim męczysz. Barwy natury mają ładną kolorystykę, a do tego są dobrej jakości. Pamiętaj jednak, aby wybrać kolory mądrze, tak aby odzwierciedlały twoje upodobania, charakter i co ważniejsze pasowały do trybu życia, który prowadzisz. Cała reszta to wszelkiego rodzaju dodatki, które nadadzą sypialni specyficznego nastroju. |
| |
offline malutka doświadczony
|
Jest szereg rzeczy dzięki którym można urozmaicić nasze wnętrze. Największą zmiana oczywiście będzie pomalowanie pokoju, przez co nadamy mu całkowicie nowy i świeży wygląd. A całą resztę dodatków fajnie jest dobrać pod kolor ścian. Np. jak pomalujemy ściany na fioletowo biało to poduszki na łóżko można rzucić w takich kolorach, do tego kilka ładnych świeczek, rolety na okno w podobnym kolorze i voila! Po dodatki faktycznie możesz zajrzeć do sklepu myin.pl bo mają rewelacyjne rzeczy :) |
| |
offline panstarosta majster
|
jasne, że najlepiej jest zacząć od pomalowania ścian. Niekoniecznie na jakieś intensywny kolor, ale na pewno jakiś wesoły - teraz farby są bardzo dobrej jakości więc można spokojnie kupować. Poza tym możesz nawet zaszaleć i zrobić sobie jakieś graffiti na ścianie ;-) widziałem kilka takich pokojów w necie. Poza tym warto postawić na jakieś dizajnerskie meble i dodatki. Na tej stronce, którą Ci tutaj polecali (myin.pl) możesz znaleźć dużo ciekawych dodatków i mebli ;-) |
| |
offline salem doświadczony
|
|
| |
offline white majster
|
Znam to, bo czasem tak jest, że pomieszczenie nie spełnia
naszych oczekiwań. Bywa i tak, że zwyczajnie brakuje nam
"tego czegoś" |
|
Co na monotonne wnętrze?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...
- Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...