Co na monotonne wnętrze?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

1 kwietnia 2016, 08:03

Zgadzam sie: good 0 bad

My sami chodziliśmy do marketów budowlanych, do Ikei po inspiracje. Sami nasze mieszkanko urządziliśmy i udekorowaliśmy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2016, 12:20

ja przyznam że mialam projektanta

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2016, 20:57

Moja żona jest zakochana w stylu skandynawskim, więc w takim urządzaliśmy mieszkanie. Nie jest nudo, powiedziałbym, ze właśnie jest stylowo i ze smakiem. Jedynym bardziej kolorowym elementem jest narożnik od firmy http://www.ramaro.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2016, 10:02

Ja też uwielbiam styl skandynawski, zawsze podobały mi się tradycyjne drewniane meble w połączeniu z minimalizmem i fajnymi dodatkami. Naprawdę w stylu skandynawskim nie ma miejsca na nudę.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2016, 10:22

Żeby wnętrze nie było monotonne trzeba zadbać o ładne, oryginalne meble i o fajne dodatki. Meble można zrobić na zamówienie, wtedy będzimy mieć pewność, że są tak funkcjonalne jaki od nich tego oczekujemy. Natomiast dodatki pownny być przydane i nie zagracać miejsca. Dobrze sprawdzą się na przykład poduszki dekoracjne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 kwietnia 2016, 11:17

Potwierdzam wypowiedzi poprzedników - na monotonne wnętrza najlepsze są kolorowe dodatki. Warto poszukać w sklepach z mebalmi, np. http://www.33meble.pl/. Zawsze sie znajdą jakieś fajne i oryginalne dodatki, które urozmaicą i ożywią pokoj.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2016, 22:48

A jaki kolor polecacie do nowoczesnego salonu? Jest w nim sporo kamienia, bocznego światła

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 09:34

Szarości są w modzie. Polecam farby firmy Magnat.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 12:05

Warto pokusić się o coś co w praktyce sprawi,ze wnętrze stanie się nieco inne,żywsze i zapewni nam optymalny komfort zamiast nudy i monotonii. Moja propozycja to kamień naturalny,przykładowe zdjęcia takiej aranżacji znajdziecie na www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 13:41

Na montonne wnętrza po prostu trzeba rzucić coś ciekaweszego. My ostatnio wymienialiśmy podłogę to sobie zarobiliśmy taką fajną wstawkę z kamienia naturalnego: http://www.dario-stone.pl/realizacje/posadzki / od razu wygląd pomieszczenia się zmienił.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 541

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >