Stron: 22 ▾ ◂◂ ◂ 17 18 19 20 21 ▸ ▸▸
Gość: Write An Essay praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Domartstyl.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: GOŚĆ12 praktykant |
Polecam ściany trzy ściany na fioletowo - jednak na biało, a oprócz tego wszędzie biało -fioletowe dodatki. Takie z pozoru pierdoły znacznie potrafią zmienić wygląd wnętrza. Podstawą jest dywan, a jeżeli chodzi o fioletowe to podobają mi się takie: http://www.topworld.pl/produkty/kolorystyka/d ywany-fioletowe,2,37525 |
| |
Gość: martao praktykant |
Można też w inny sposób ożywić takie wnętrze bez wyrazu. Przyznam, że mie przepadam za fototapetami i takimi kolorowymi ścianami. Ja postawiłam na jeden element w moim salonie i udało się. Kupiłam śliczną sofę z welurową tapicerką w kolorze musztardowym, która znalazłam w scandicsofa.pl. Trafiłam idealnie, bo dzieki niej salon wygląda znacznie lepiej i jakby przytulniej. Mówię Wam to naprawdę świetny sposób na odnowienie i dodanie wnętrzom wyrazistości i to tanim kosztem, bez nakładu wielkiej pracy |
| |
Reklamy Google | |
offline Paweł1985 kierownik
|
Powiem Wam, że niby teraz pomysłów jest dużo a jak przychodzi o do urządzania to nie wiadomo co wybrać. Ja wykańczając mieszkanie korzystałem z projektów zamieszczonych w sieci. Bardzo ciekawe aranżacje wnętrz znajdziecie na stronie archiweb. Tu jest mnóstwo pomysłów na wnętrza w różnym stylu. Możecie tez skorzystać z proponowanych przez nich biur architektonicznych jesli jednak sami nie będziecie w stanie sie zdecydować. |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Dekoracyjny grzejnik, szczególnie w takim pomieszczeniu jak
łazienka, czy salon na pewno doda stylu pomieszczeniu i go
ożywi. |
| |
Gość: Evaatmox praktykant |
|
| |
Gość: ingamarecka praktykant |
Ciekawym pomysłem na monotonne wnętrze jest przełamanie ciekawym dodatkiem, np. pufą. Jest to nie tylko aspekt wizualny, ale również bardzo praktyczny https://pufy.pl/ |
| |
Gość: fiesta6 praktykant |
Jeśli zadanie w postaci wykończenia wnętrza zlecisz zaufanej i sprawdzonej ekipie to nie będzie mowy o monotonii. Dlatego za namową znajomego zdecydowałem się na skorzystanie z usług www.petrex-olsztyn.pl To był świetny pomysł, gdyż aktualnie nasze wnętrze jest nie do zastąpienia! |
|
Stron: 22 ▾ ◂◂ ◂ 17 18 19 20 21 ▸ ▸▸