Ja bym jednak na ostre kolory w sypialni nie stawiał. Może na początku będzie efekt nowości, ale na dłuższą metę może naprawdę męczyć. Osobiście postawiłbym na jakieś fajne wyraziste meble i kilka dodatków typu narzuta, poduszki. Pomysł z wykładziną też jest fajny - ja osobiście polecam taką z długim włosiem bardzo przyjemna :lol:
offline andriej_kol doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline HomeDecora doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline eljero praktykant
|
|
| |
offline Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
|
|
| |
offline Roberto praktykant
|
Jeśli chodzi o "ożywianie" sypialni, to chyba najszybszym sposobem będzie fototapeta: http://fototapetaWpokoju.notlong.com stosunkowo szybko się ją nakłada, i jak się znudzi nie sprawia zbyt dużych problemów ze zmianą jej na jakąś inną. Z kolorem różnie bywa - podoba się przez tydzień, potem się znudzi i zaczyna denerwować. Lepiej więc zacząć od tańszych i szybszych rozwiązań. |
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
A może jakieś zdjęcie sypialni? Wtedy by było wiadomo co konkretnie poprawić, jak ożywić. Ja lubię w sypialni mieć dużo kwiatów, teraz są bardzo modne storczyki, fototapeta, ładna egzotyczna lampa, no mkożliwości jest po prostu mnóstwo wszystko zależy od gustu |
| |
|
fototapety to ciekawe rozwiązanie, natomiast nie wszędzie pasują. Czasami lepszym rozwiązaniem jest jakaś ramka, obraz, plakat...etc. Roślinność też jak najbardziej jest wskazana, nie przeginajmy tylko, nie róbmy ogrodów botanicznych w naszych mieszkaniach:) |
| |
offline NoNameUser inżynier
|
Wszystko ujdzie ze smakiem kiedy jest w umiarkowanych ilościach. Myślę, że jeżeli chodzi o kwiaty to jedna duża palma stojąca powinna dodać uroku, do tego na łóżko możesz dać fajne ozdobne poduchy i kapy, miękki dywan na podłogę w odpowiednim kolorze, odpowiednio powieszone asymetrycznie zdjęcia w ozdobnych ramkach, jakiesz szablony welurowe co jest teraz krzykiem trendowym :) Wszystko się da jak się pomyśli :) |
| |
|
|
| |
offline róża praktykant
|
Ja radziłabym poradzić się projektanta. Mocne kolory
mogą wyglądać efektownie, ale należy je stosować
ostrożnie. A tak poza tym, zmiana czy po prostu urządzanie
wnętrza to świetna zabawa i przyjemność. My z mężem
teraz rozglądamy się za projektem, gotowym co prawda, ale