offline Rolety.az.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline ciri doświadczony
|
Na nudne i "opatrzone" pomieszczenie oczywiście najlepszy jest kolor :). Ale z tym malowaniem ścian uważaj, bo w sypialni to dość ryzykowne - jeśli machniesz sobie ognistą czerwień albo soczystą zieleń na ścianach, możesz potem mieć problemy z zaśnięciem. Moim zdaniem lepiej jest zostawić ściany w jakimś neutralnym kolorze - co nie znaczy, że musi być nudny czy wyblakły, a postawić np. na mocny kolor wykładziny lub dywanu, narzutę na łóżko, lampki, świeczki, zasłonki w pasujących kolorach. Dużo dodatków nie tylko ożywi, ale też sprawi, że wnętrze będzie bardziej przytulne. Zawsze dobrze wygląda duży obraz nad łóżkiem, albo może duże zdjęcie? Możesz poczytać sobie artykuł o remontach: http://uslug.pl/artykuly/zlecenia-budowlane-r emontowe-i-wykonczenie-wnetrz.html |
| |
Reklamy Google | |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
| |
offline Więcławski kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline zarciuk doświadczony
|
|
| |
offline olcia7 praktykant
|
|
| |
offline Marciniak doświadczony
|
Też mi się wydaje, że jakaś ciekawa narzuta na pewno pozwoli rozchmurzyć monotonne wnętrze. Do tego warto zastanowić się nad ciekawymi dodatkami. |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline magda_gdy doświadczony
|
Pewnie, że od koloru ścian wiele zależy, ale przecież
nie tylko. Moim zdaniem istotne są także dodatki. Można
np. postawić na półkach wazony w żywym kolorze albo
kolorowe ramki do zdjęć. Ciekawym rozwiązaniem może
okazać się także fototapeta - choć oczywiście to
zależy, czy ktoś w ogóle lubi tego typu dodatki. |
|
Co na monotonne wnętrze?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...
- Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...