Co na monotonne wnętrze?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

17 grudnia 2015, 12:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Np. taka tapeta. Niby proste, wcale nie specjalnie wyraziste kolory, a jednak wygląda to niesamowicie estetycznie. Wystarczy wszystko dopasować z konkretnym klimacie i ostatecznie ten wzór będzie wyglądał super. No i samo pomieszczenie się mocno odmieni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 grudnia 2015, 13:31

Proste nie musi oznaczać złe. Wręcz przeciwnie - proste może wyglądać dużo bardziej efektownie niż kolory rzucające się w oczy, które mogą męczyć. Poza tym przez wiele osób coś takiego może zostać odebrane jako po prostu śmieszne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 grudnia 2015, 12:36

Może użyłem złego słowa. Nie tyle proste, co bardziej estetyczne, nie jest to szalone, raczej bardziej utrzymane zachowawczo. Po prostu aranżacje rzucające się w oczy mogą być bardzo różnie odbierane.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2015, 15:03

Ja w sypialni nie lubię intensywnych kolorów. Kolor stonowany w odcieniach bieli to u mnie podstawa. Ale zainwestowałem swego czasu w sztukaterię oraz designerskie dodatki co trochę odświeżyło wnętrze. Możesz dodać też kwiaty - wiem to niemęskie ale poprawia jakość powietrza a co za tym idzie snu.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2015, 12:37

To bardziej pod sypialnię, ale również może wyglądać niesamowicie estetycznie. Jak Wam się podoba coś takiego? Róż nie jest kolorem pod każdą osobę - to akurat oczywiste.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2015, 18:30

No szczerze mówiąc powyższa sypialnia dla mężczyzny to tak średnio :)

http://www.decoroom.eu/aktualnosci/137

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2015, 21:05

Ta różowa aranżacja wydaje się być jeszcze pozytywniej wyglądająca. Jak sądzicie? Bardzo estetyczny wzór ;-)
No i świetny pomysł z tymi obrazkami na tapecie/nad łóżkiem. Całość doskonale wygląda - wpisuje się klimat.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2015, 12:24

Styl i kolorystyka to kwestia indywidualnej decyzji. Każdy musi sobie dopasować taki styl aranżacji jaki mu bardziej odpowiada. Pamiętaj, że różowa tapeta wcale nie każdemu musi odpowiadać.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2015, 19:24

W sypialni mam na jednej scianie ză lozkiem tapete (szaro, czarno,czerwona) jest super,naprzeciwko mam sciane czerwona, a reszta zlamana biel,ale chyba na szaro przemaluje. Salon mam polaczony z jadalnia,Kuchnia i jest bialy,z jedna sciana w fiolecie i kominek w fiolecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 16:16

Na montonne wnętrze może pomóc zastrzyk koloru, który orzeźwi, doda nowoczesności i polotu naszemu wnętrzu. Od czasu do czasu powinniśmy wprwadzać zmiany w aranżacjach naszych wnętrz, aby nam się nie znudziły :) Oprócz koloru proponujemy również ciekawe efekty farb dekoracyjnych oraz tynków i stiuków, które potrafia pięnie odmienić każdy salon, sypialnię itp.. Przykładowo, szlachetny Revello Silver lub Multicolor Gold jest elegancki i świetnie prezentuje się we wnętrzach o nowoczesnym kliamcie.
Natomiast Corado Silver to najnowszej generacji wewnętrzna farba dekoracyjna, nadająca powierzchni miękkiego oraz eleganckiego wyglądu, a całemu pomieszczeniu klasy i wyjątkowego charakteru.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 712

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >