Co na podjazd?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

25 marca 2016, 08:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam się z koleżanką, z pozbruka mogę polecić model FALA wykonany zresztą jak większość materiałów z pozbruka H-plus dzięki czemu nie chłonie wilgoci i nie eroduje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2016, 12:06

Wytrzmałośc kotstki to podstawa, którą najlepiej się kierować. Bo wygląd to nie zawsze jest wszystko :) Na szczęscie Pozbruk łączy w sobie te 2 cechy idealnie. Właśnie dlatego zbudował tak ogromną renomę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2016, 14:44

No ja np. byłem sceptyczny do wyrobów pozbruka ale zaryzykowałem i powiem wam, że się mocno opłaciło, myślę, że lepszej kostki bym już nie znalazł i pewnie bym skończył z jakimś gruzem... a tak mam pozbruka i jestem szczęśliwy :)))

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 19:06

Producent i wykonawca razem stanowic mogą wspaiałe połączenie, które da nam świetne wyniki. W pozbruk warto zapyytac na ich stronię o najlepsza ofertę, bo bardzo sprawie dobiora najlepsza ofertę dla Nas, abyśmy byli jak najbardziej zadowoleni :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2016, 09:17

KOlega ma racje ja z ich pomocą na stronie dobrałem sobie elastyczną oferte idealną na moją kieszeń, polecam zajrzeć na pozbruk.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2016, 11:49

Fajnie, a dodatkowo można zastosować preparat impregnujący, który dodatkowo ją zabezpieczy i przedłuży trwałość. Dużo osób poleca preparaty z http://www.consil.com.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2016, 18:49

Akurat Pozbruk z tego co mi wiadomo ma również u siebie chemie budowlaną i środki do zabezpieczenia kostki przed wieloma czynikami jak np. Chwasout, Nano, czy uniwersal. Wystarczy się zapoznać z oferta i można mieć najwyższą jakość w jednym miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2016, 19:57

Preparaty od pozbruka bardzo dobrze sobie radzą, umnie po chwastach nie ma ani śladu dzięki chwastoutowi.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2016, 11:25

Kostka brukowa to najlepsza opcja jako materiał na podjazd,ale z drugiej strony jest też droższa,więc to zależy od metrażu jaki posiadamy oraz naszego budżetu.

www.Zielono.net

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 18:50

Ja uważam, że najważniejsze jest to, aby odpowiedni zadbać o stabilność podłoża, aby nie trzeba było go poprawiać. Niestety wielu o tym zapomina potem tylko zachodzi się w głowę, dlaczego kostka jest nierówna. Dlatego warto zabezpieczyć się przed taką sytuacją używając w tym celu kratki samochodowej od ekoerg-system.pl, która skutecznie utwardza każde podłoże po którym bez obaw mogą jeździ samochody o każdej ciężkości.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gabiony do ogrodu Liczba postów: 694 Grupa: Ogrodzenia... Jak dla mnie Gabion odpada, jeżeli już chcesz mieć wysokiej jakości ogrodzenie które będzie w stanie zapewnić pełna prywatność oraz bezpieczeństwo to zajrzyj do...
  • kostka i specyfikacje Liczba postów: 613 Grupa: Ogrodzenia... Dopowiadając jeszcze w temacie ja postawiłbym na piękne kostki brukowe np. Wenecja, Bruk Poznański bądź Bruk Epoka Rustica. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4088 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31222 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 573

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >