Co na podjazd?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

29 kwietnia 2016, 15:41

Zgadzam sie: good 0 bad

ja na podjeździe mam dobrej jakości kostkę brukową, zamówiłem ją w http://gryf-kostka.pl/ oni zajęli się też montażem, bardzo fajna współpraca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2016, 15:14

Jak dla mnie to najlepsza jest kostka granitowa. Na pewno jest trwalsza niż betonowa, ale i cena inna. My mamy dość stromy podjazd i lepiej sprawdziła sie granitowa od http://www.kostka-ditrich.pl/ Ta sama firma ją układała, sprawnie i szybko zrobili.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2016, 14:50

Na podjazd fajna będzie równiez EKO 2 super rozwiązanie, a trójkątne wcięcie jednego z narożników umożliwia różnorodne łączenie elementów. Do tego zostają małe prostokąciki na trawką. Bez dwóch zdań trzeba to sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2016, 16:49

Lekko zmieniając temat a jakie tomek polecisz do ogrodu kamienie dekoracyjne? wybór w pozbruku jest dość szeroki i cięzko mi sie zdecydować.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2016, 02:19

Możesz też zastanowić się nad wyborem kruszywa naturalnego, ktore odpowiednio wykorzystane da moim zdaniem zdecydowanie lepszy efekt i będzie spełniało te same funkcje. Ja mam podjazd wyłożony kruszywem naturalnym od www.ekoprod.pl i zdecydowanie polecam takie rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 czerwca 2016, 20:40

No nie powiedziałbym, że da taki sam efekt jak pięknie przygotowana kostka. Wystarczy spojrzeć na Bruk Rustica Epoka i potem na wysypane kruszywa, które pod ciężarem samochodu i tak będą powodowały, że pozostają puste miejsca.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 13:29

Moim zdaniem jeżeli chcesz mieć równy teren i coś solidnego na lata,to kostka brukowa sprawdzi się tutaj zdecydowanie najlepiej,wiec przemyśl tą opcję,łączne z kosztami położenia takiej kostki.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 22:19

Oczywiście dlatego warto przede wszystkim brać pod uwagę kostkę. Jest wiele pięknych i trwałych modeli m.in w samym pozbruk możesz ich znaleźć kilkanaście :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 03:54

Ja nie jestem zwolennikiem kostki brukowej, u mnie zawsze na podjazd wysypywało się kruszywo naturalne, ugniatało je i dzięki temu uzyskiwało się dobrej jakości stabilne podłoże, które bez problemu utrzymywało samochód. Kruszywo natrualne bardzo łatwo dostać - ja zawsze wybierałem takie prosto od producenta - www.ekoprod.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2016, 13:54

No na pewno nie jest tak stabilne jak kostka. Dodatkowo efekt wizualny znacząco przemawia właśnie za wykorzystaniem kostki. Dla mnie topową jest Bruk Rustica Epoka i Bruk Poznański idealne na takie wykorzystanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31191 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4084 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10783 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 368

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >