Co na podjazd?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

26 lipca 2016, 19:19

Zgadzam sie: good 0 bad

No jest w czym przebierać w Pozbruk. Ja swoje już wybrałem, ale zawsze dochodzą nowe pomysły co można dodać w ogrodzie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2016, 19:29

Kostka brukowa w przypadku podjazdu ma największe grono zwolenników, ponieważ dobrze dobrana może służyć długimi latami i nadal wyglądać pięknie. My akurat dodatkowo dbamy o nią stosując Reduktor oraz Chwastout raz na kilka sezonów, zależy jak tam się ma.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2016, 17:28

Zgadzam się całkowicie. Kostka akurat góruje wśród podjazdów, które są bardzo trwałe i zaraz bardzo estetyczne. Ja mam tylko Chwastout z dodatkowych środków, więcej na razie nie potrzebuję bo bruk od pozbruk ma powłokę H-plus

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2016, 13:07

Hej, my też mamy na podjeździe kostkę brukową i sprawdza się super. Firma, która układała nam kostkę, spisała się świetnie! Gdyby ktoś poszukiwał sprawdzonego wykonawcy, to tu jest ich strona http://brukarstwo.com :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2016, 19:29

Spędziłem wiele czasu na szukaniu ładnej i niedrogiej kostki do swojego ogrodu.Nie chciałem brać wykwalifikowanej firmy, bo potrafię zrobić to sam. Natrafiłem na fajną stronę http://obi.pl/decom/category/budowa%c4%87/bud owa_ogrodu/kostka_brukowa/608 gdzie kupiłem to czego chciałem.Mają bardzo szeroki wybór i konkurencyjne ceny.

Ten post był edytowany przez sebastian1 dnia: 26 sierpnia 2016, 19:31
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2016, 17:38

Użytkownik fikson napisał: Użytkownik Gość: Mundek1 napisał:
Tegula fajnie wyglada. Jest
trwała, ma gładką

powierzchnie co ułatwia chodzenie, jazdę i co ważne

utrzymanie czystości.
Użytkownik Gość:
Mundek1 napisał:
Tegula
fajnie wyglada. Jest trwała, ma gładką

powierzchnie co ułatwia chodzenie, jazdę i co ważne

utrzymanie czystości.

Kostka ok, praktycznie zastosowana. Jednak jak patrzę na
wygląd to do bardziej nowoczesnego domu idealnie pasuje
visio, ma bardziej nowoczesny design, ale to oczywiście
moja prywatna opinia.

Tę kostkę Visio widziałem ostatnio w kilku aranżacjach i robi wrażenie. Zwłaszcza moim zdaniem nabiera wyglądu, jak popada deszcz. Coś pięknego.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2016, 15:55

W pozbruk tam masz kostki universalne o bardzo dłużej wytrzymałości, czy też dekoracyjne również o odpowiedniej grubości definiowane pod takie użycie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2016, 10:04

Zdecydowanie najlepszą opcją jeżeli chodzi o podjazd i jego wykończenie jest kostka brukowa na której warto bazować i w praktyce nie jest aż taka droga,zobaczcie sami na www.Rszmicio.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2016, 10:42

racja to najlepsze rozwiązanie ale pamiętajcie że kostkę brukową na podjeździe warto zabezpieczyć polecam do tego celu preparat Dynasil z Consila

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2016, 18:28

W pozbruk oprócz materiałów na taras/balkon/podjazd/ogród/ogrodzenie są też środki do zabezpieczenia materiałów.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31212 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 500

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >