Co na podjazd?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

29 marca 2014, 14:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja tez jestem za kostka :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2014, 11:19

Ja mam u siebie kostkę z pozbruku i jestem zadowolony, jezeli chodzi o plamy po oleju które zdarzaja sie rzadko to mozna zawsze wyczyscic rozpuczalnikiem. Kilka razy trzeba wyczyscic i plama schodzi powoli.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2014, 11:24

Na cięzkie płyny typu smary, oleje nie ma rady. Poprostu trzeba uważać albo pozniej czyscić. W pozbruku mają fajne detergenty do utrzymywania czystosci :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2014, 14:55

Detergenty?? A o tym nie słyszałam że cos takiego mają ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2014, 22:05

oo, może kolega coś rozwinąć temat?:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2014, 22:52

Właśnie bo jestem ciekawa bardzo :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 10:21

Z tego co się orientuję, to w każdym składzie mają różna chemię do kostek. Jedne środki na ANTYporost trawy, inne działają jak rozpuszczalnik dla cieżkich płynów nie zostawiajac odbarwień. Najlepiej będzie jak się odwiedzi skład i podpyta fachowca :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 19:44

Hmmm... no to trzeba się przejechać do tego pozbruku koniecznie :P

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 20:44

to bardzo ciekawe rzeczy z tymi płynami, musze poszukać takich płynów i wypróbować jak to działa, zanim zdecyduje sie na jakas kostke :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 22:58

dobra a ktoś mi wyjaśni jakie to są "cięzkie płyny"?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4087 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Plamy na kostce brukowej Liczba postów: 425 Grupa: Ogrodzenia... Być może jakieś grzyby lub rośliny zaczynają wyrastać. Warto w takim przypadku bardzo dokładnie wyczyścić kostkę, przede wszystkim na jej łączeniach.
  • Ogrodzenie działki Liczba postów: 502 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości ogrodzenia to myślę, że warto pójść w stronę propozycji od Pozbruk które zapewniają wysoką jakość wykonania, estetykę i peł...
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31221 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 179

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >