offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabibi inżynier
|
|
| |
offline waclaw majster
|
|
| |
offline GWARDIA inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Fruu doświadczony
|
W kuchni nad blatem roboczym tylko i wyłącznie panel
szklany z grafiką - rewelacyjnie wygląda i jest baaardzo
praktyczny w codziennym użytkowaniu. Panel jest przyklejony
bezpośrenio do ściany więc mam dużą gładką
powierzchnie pod którą nic sie nie dostaje. O, a tu można
pooglądać www.colourglass.poznan.pl |
Ten post był edytowany przez Fruu dnia: 6 czerwca 2011, 14:11 | |
| |
offline Caya Design praktykant
|
Na ścianie nad zlewem, kuchenką i nad blatami można
położyć farbę, tynk, lub masę strukturalną o ciekawej
fakturze. |
| |
offline Fruu doświadczony
|
Można jeszcze zajrzeć na stronkę |
Ten post był edytowany przez Fruu dnia: 6 czerwca 2011, 14:08 | |
| |
offline lubek1983 praktykant
|
ja generalnie preferuje płytki nad blatem chociaz ikea ma fajne panele , ale widziałem je na zywo , przyklejone do sciany i szału nie ma , wygladaja jakby mialy zaraz odpasc, ciekawa plytką jest http://www.domzbajki.pl/vives-zola-blanco-mat e-10x20-p-7656.html efekt zamontowania tej plytki jest widoczny na stronie www.rapido.net.pl w galerii - koncowy efekt jest niesamowity , kuchnia ma typowo francuski , wiejski i przytulny klimat , sam zastanawiam się nad remontem kuchni i tez mam dylematy odnosnie materiałów , |
| |
offline pegi00 praktykant
|
|
|
Co na ściany w kuchni?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...