Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline styloteka.pl praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: EuluR praktykant |
Teraz szkło jest mega praktyczne i eleganckie, od razu każdy zwraca uwagę jak wchodzi do kuchni. Ja mam motyw wiosenny na nadruku i kuchnia zupełnie inaczej się prezentuje. Takie panele sobie zamawiałam w firmie Faza w Warszawie. Wiele osób kojarzy szklo z szybami tylko a to zupełenie inna technologia jest przecież :) |
| |
offline wizjer praktykant
|
Osobiście jestem za płytkami. Dużo teraz się mówi o farbie hydrofobowej, ale ja jednak wolałabym mieć płytki. Po pierwsze - łatwiej to zmyć i jakoś tak pewniej bym się czuł po prostu. Farna, nawet jeśli zmywalna,to jednak tylko farba. Płytka kojarzy mi się z czymś solidnym. Osobiście podobają mi się takie matowe i "szorstkie" w wyglądzie płytki -> http://www.kwadroceramika.com/pl/produkty/gre sy_techniczne z tym, że pewnie te nie mają przeznaczenie, że są do kuchni, w każdym razie ja wolałbym raczej mat niż coś błyszczącego, ale oczywiście to kwestia bardzo subiektywna, każdy ma swój gust. |
Ten post był edytowany przez wizjer dnia: 11 czerwca 2016, 20:53 | |
| |
offline Mateusz33 praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez Mateusz33 dnia: 20 czerwca 2016, 09:30 | |
| |
Reklamy Google | |
offline alicja.23 inżynier
|
|
| |
offline Kamieniarstwo kierownik
|
|
| |
offline Moska90 kierownik
|
Też myślę, że to dobre rozwiązanie. Szczególnie jeśli korzysta się z takich dostawców jak [url]http://www.heban.net/asortyment/plytki-ceramiczne[url] to może być to sama przyjemność. Każdy przyzna, że jednak materiały wykończeniowe zajmują dużą część budżetu, więc skoro można zaoszczędzić, to dlaczego by nie? |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Na dobry efekt końcowy nie tylko składa się dobry
materiał, kupiony w dobrej cenie, ale dobra aranżacja i
fachowe położenie poszczególnych elementów. |
| |
offline Kamieniarstwo kierownik
|
|
|
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸