Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸
offline Jarek89 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ale warto pamiętać ile czasu i dodatkowych drogich środków na pielęgnację taka deska wymaga. Natomiast przy kostce dekoracyjnej Linea na prawdę nie muszę robić nic. Jedynie to raz na kilka sezonów dla lekkiego wzmocnienia koloru oraz zabrudzeń użyję środka Nano i wystarcza :) |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Gość: Interneq praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Zalezy czy taras będzie zadaszony czy tez nie. Dodatkowo czy chcemy się nim zajmować sporo, bo przy desce trzeba trochę pracy w nią włożyć. Przed wyborem trzeba poznać się z ofertami obu stron eski i tej z płytami, kostkami dekoracyjnymi. Ja także byłbym za płytami m.in własnie od Pozbruk. |
| |
Gość: jan.nowak22 praktykant |
Ja na tarasie zdecydowałem się położyc tzw. deskę tarasową, doradzili mi to fachowcy z www.ardi.com.pl. Wybrałem modrzew syberyjski bo wyroznia się duzą trwałością i wytrzymałościa, a co najważniejsze bardzo ladnie się prezentuje. |
| |
offline fajo fachowiec
|
My jakiś czas temu mieliśmy ten problem. Nie chcieliśmy
za bardzo kłaść płytek bo są śliskie no i mieliśmy
ograniczone fundusze. Z kolei drewno równięż nam nie
odpowiadało bo mielismy je w poprzednim mieszkaniu i było
kłopotliwe w impregnacji ( trzeba było co roku je
impregnować). |
| |
offline ceglany inżynier
|
|
| |
Gość: niko85 praktykant |
M mielismy dylemat pomiędzy zwykłymi płytkami a deską tarasowa. Wygrała deska. Niechcieliśmy zwykłego wystroju tylko takie naturalne a deska tarasowa wydawała nam się najodpowiedniejsza. Wybraliśmy teskę tarasową z www.eko-deska.pl |
|
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸