offline Sagittarius praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Jacek90 majster
|
Nie bardzo rozumiem jak budynek mógł stać nie skończony. Mówimy o tej samej technologi? O domach z bala, które właściwie buduje się od razu aż do zamknięcia? Tam nie ma prawa nic niszczeć. I z mojego doświadczenia, a widziałem budowę Natur Eko Dom, to nie zostawiali domu w połowie. Mieli materiał od razu na całość i tak kończyli. |
| |
Reklamy Google | |
offline krzyszalew praktykant
|
No i proszę. Znów użytkownik "Jacek90". Za chwilę pewnie
pojawi się "Marchewa" i "Renia29" i tak będziecie sobie
zachwalać firmę Pana Gulińskiego, bo na takie komentarze
przyszło akurat zamówienie ;) |
| |
offline Jacek90 majster
|
Od takich sytuacji są odpowiednie zapisy w umowie, które można spokojnie dodać i potem rozwiązać w inny sposób. Oczywiście należy naciskać na takie zapisy w umowie. My nie mieliśmy z tym problemu. Druga sprawa to jakoś ciężko uwierzyć w te stojące budowy od kilku lat Natur Eko Dom. Jakby tak było to skąd już wykonane realizacje? I nie mówię tu o realizacjach z przed 10 lat tylko np. tegoroczne? Jakby budowy były zaczynane i nie kończone to nie byłoby aktualnych zakończonych budów, nieprawdaż. |
| |
|
Pan Guliński podpisze każdą umowę i zgodzi się na
dowolny w niej zapis. Problem w tym, że tych umów w ogóle
nie przestrzega i nie ma najmniejszych problemów z tym, aby
po jakimś czasie oznajmić inwestorowi prosto w twarz, że
umowy nie zrealizuje. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: IrkaZr praktykant |
Ja również stanowczo odradzam firmę Natur Eko Dom, czy jak kto woli obecnie NED sp. zoo. Zgadzam się z poprzednią opinią, że pan Dariusz Guliński jest w stanie obiecać i podpisać wszystko, byleby wyłudzić od Inwestorów pieniądze. Budowy nie pokończone, porzucane w połowie, mnóstwo błędów konstrukcyjnych, brak możliwości odzyskania pieniędzy. Pan Guliński łaskawie przysyła raz na 2 miesiące ekipę budowlaną złożoną z 3 ludzi, bez materiału i sprzętu, która pozoruje pracę. Jest wielu naprawdę oszukanych Inwestorów. A osobom, które zamierzają jednak podpisać umowę ze spółką radzę od razu rozpocząć współpracę z dobrą kancelarią prawniczą. |
| |
Gość: Wacław praktykant |
Również przestrzegam przed firmą NED i Dariuszem Gulińskim. Potwierdzam wszystkie zarzuty powyżej. Spółka wyłudza pieniądze, porzuca nieskończone budowy w połowie, próba wyegzekwowania zapisów w umowie niemożliwa. Naszym największym błędem było podpisanie umowy z firmą NED. Straconych nerwów i pieniędzy nikt nam już nie zwróci. |
| |
|
UWAGA! W lutym 2020 roku Pan Dariusz Guliński zmienił nazwę spółki. Teraz już nie Natur Eko Dom i nie NED sp. z o.o. Obecnie firma nazywa się Jaskółczy Ogon sp. z o.o. Pod tą nazwą Pan Guliński podpisuje kolejne umowy, pobiera kolejne zaliczki i ucieka z kolejnych budów, rujnując finansowo kolejne rodziny. Trzymajcie się z daleka od tego kłamcy i oszusta. |
| |
offline Brzoskwiniowa praktykant
|
|
| |
Gość: WaTotem praktykant |
|
|
Co sadzicie o Natur Eko Dom?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...