offline pawex88 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Magan praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Litka praktykant |
Ja wynajęłam póki co na próbę magazynek ok. 1 m2 na rzeczy, które są mi potrzebne okazjonalnie typu ozdoby świąteczne, narty, sanki, jakieś gadżety balkonowe. Póki co się sprawdza. Mam dostęp o każdej porze dnia, na miejscu jest monitoring, a magazyn jest czysty. Dla mnie ważne, żeby nie było czuć śmierdzącej wilgoci. Podoba mi się tez podejście do klienta. Ja akurat wynajmuję w Less Mess na Bemowie. |
| |
Gość: Bartek 88 praktykant |
|
| |
Gość: Camil praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Xaveri8 praktykant
|
|
| |
Gość: ZOCHA1986 praktykant |
Ja jestem zachwycona - korzystam własnie w tym budynku z Wielkim Oknem:) Już od kilku miesięcy. Taka moja prywatna piwnica tylko lepsza niż zwykła piwnica:) Przede wszystkim pomieszczenie jest wysokie wiec układam naprawdę pod sufit. Mam alarm na skrytce. jest monitoring i wszystko ubezpieczone za jakieś grosze. Obsługa sympatyczna, pyszna kawa i krówki:) SUPER! |
| |
Gość: MOWa praktykant |
|
| |
Gość: MoKaSy praktykant |
Widzę, że temat żywy. Ostatnio sama szukałam informacji
na ten temat więc może się podzielę opinią, bo
właśnie korzystam z Less Mess Storage przy Atrium
Targówek. |
| |
Gość: Renatta praktykant |
|
|
Co sądzicie o Self Storage?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Złe kredyty Liczba postów: 42 Grupa: Trudne tema... W obecnych czasach niestety wiele osób ma trudności z kredytami, zwłaszcza ci z kredytami frankowymi. Wiadomo, że samodzielne zmaganie się z bankiem może być sk...
- W co warto obecnie inwestować? Liczba postów: 3149 Grupa: Trudne tema... Każda inwestycja powinna być taka, aby pomnażała inwestycję. Ale musisz zrozumieć, że wszędzie istnieje ryzyko. W każdym razie pieniądze nie powinny stanowić c...
- Mieszkania deweloperskie Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jakie mieszkania deweloperskie Katowice polecacie? Szukam nowego mieszkania wprost od dewelopera.
- Wentylacja na hali Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Na takich dużych przestrzeniach, trzeba mieć dobrze zaplanowaną wentylację, aby ona poprawnie działała, a doradzić w tym może Ci https://vents-group.pl/. Sporo....
- Laptop biznesowy, jaki? Liczba postów: 60 Grupa: Trudne tema... Dell laptop, dostępny na https://dellowo.pl/kategoria/laptopy-del l, to doskonałe rozwiązanie dla osób pracujących kreatywnie. Modele wyposażone w wysokiej klasy...