Ja mieszkam w budynku gdzie inwestor pomyślał o takich pomieszczeniach na szczęście. Nie ma piwnicy jako takiej tylko komórki rozmieszczone są na parterze i pierwszym piętrze oddzielone korytarzem od mieszkań. Świetne rozwiązanie, wszystko nam się mieści. Mam tam parę cennych rzeczy, więc jeszcze przed budową dogadałem się z deweloperem i wstawił mi tam drzwi pancerne hartmann tresore https://www.hartmann-tresore.pl/sejfy/drzwi-p ancerne/ Bo taki zwykły zamek to jednak łatwo otworzyć, a kłódki tam nie założysz. Takie self storage na większe gabaryty to też dobry pomysł. Tym bardziej jak ktoś nie dysponuje piwnicą.
Gość: pawlicki praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ManiakRower praktykant |
Siemka, Ja kożystam z Magazynów Less Mess. Jeżdzę zadowo na rowerze i mam często w różnych miejscach polski maratony - mogę jezdzić pociągami a oni mi wysyłają rower - mają materialy opakowaniowe no i warunki super - mpoge trzymac roewery i sobie je naprawiac w srodku. rewelacja - LEss Mess dzieki - bez was zycie bylo by trudne! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: MoKaSy praktykant |
na tym forum czytaliśmy o less mess i się przekonaliśmy właśnie. Warto pojechać i zobaczyć na miejscu pracownicy wszytko pokażą i opowiedzą jak to działa. Bardzo ciekawe i profesjonalne miejsce jeżeli jeszcze się nie korzystało. Bardzo wygodnie jest to, że można zamówić nowe meble do domu wcześniej i na miejscu zostają odebrane przez obsługę, a nie trzeba ich wozić z domu do magazynu |
| |
Gość: Robci praktykant |
|
| |
Gość: JerzyW praktykant |
Świetna sprawa gdy brakuje miejsca w domu, bądź przeprowadza się remont, przeprowadzka. Mnie najbardziej odpowiada pod względem warunków i ceny Less Mess Storage na Ostródzkiej. Mam łatwy dostęp do pomieszczenia 24 na dobę, często zaopatruje się tam w kartony, folie i inne tego typu materiały. Jest czysto i praktycznie, ciekawe opcje usług dodatkowych, w tym obsługa przesyłek i niszczenie dokumentów klienta. Polecam! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: paweł88 praktykant |
ja korzystam z usług less mess od jakichś 3-4 miesięcy i jestem mega zadowolony. bardzo lubie podróżować po świecie i czesto z wyjazdów wracam z różnymi drobiazgami ze wszystkich zakamarków. mam już tego tyle, że zaczynało mi brakować miejsca w mieszkaniu :p kolega kiedyś minął ten duży szary budynek zupełnie przypadkiem i zagłębiłem się w temat. teraz wynajmuję tam pomieszczenie 2m, ale może zdecyduję się na więcej. dostęp do magazynu bez ograniczeń 24/7, Panie tam pracujące zawsze są miłe i robią pyszną kawę :) widać że firma podchodzi do wszystkiego profesjonalnie, obsługa na najwyższym poziomie |
| |
Gość: OlaS praktykant |
Dla mnie to już sprawdzone rozwiązanie na czas remontu czy przeprowadzki. Przydał się dostęp 24h na dobę i możliwość wynajęcia na miejscu regałów magazynowych. W sumie przydatna kompleksowa usługa z bezpłatnym transportem i ciekawymi opcjami najmu czy zakupu materiałów opakowaniowych. Właściwe warunki, pomocny personel, polecam Less Mess Storage :) |
| |
offline Mokasy praktykant
|
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
Gość: Regina praktykant |
|
|