offline Rafaello majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: fdfd praktykant |
Szeregówka to doskonała rzecz. Sam mieszkam z moją
rodziną (żona+ 2 dzieci) od 8 lat. Funkcjonalność
praktycznie jak w domu wolnostojącym (przestrzeń, garaż,
ogród). Stosunkowo mały ogród to w sumie tylko zaleta.
Według mnie lepiej mieć mały ogród naprawdę zadbany
niż hektary zapuszczone lub wydawać kasę na ogrodnika.
Przy małych dzieciach jest jeszcze jeden plus bo dziecko
nie ucieknie za budynek i z salonu cały czas go widać :-).
|
| |
Reklamy Google | |
offline blackhorse doświadczony
|
|
| |
offline Bob Budowniczy inżynier
|
|
| |
offline syriusz doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
offline Salvador praktykant
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
offline jammal majster
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:42 | |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
Co sądzicie o domach szeregowych
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Samochód Liczba postów: 67 Grupa: Domy szereg... W moim przypadku od dawna marzyłem o pewnym amerykańskim samochodzie, dlatego zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Bryki z Ameryki - import a...
- Dobra restauracja Liczba postów: 338 Grupa: Domy szereg... Planując wizytę na Mazurach lub Podhalu, warto uprzednio poszukać informacji o tym, gdzie można tam dobrze się pożywić. Idealnym zasobem wiedzy na ten temat jes...
- Na co zwrócić uwagę przy wyborze ekipy budowlanej? Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Planuję budowę domu i stoję przed wyborem ekipy budowlanej. Wiem, że to kluczowa decyzja, bo od niej zależy jakość i tempo prac. Macie jakieś sprawdzone sposoby...
- Projekt domu parterowego Liczba postów: 80 Grupa: Domy szereg... Odkryj urok małych przestrzeni z projektami domów do 70 m² od Archon. Te domy są dowodem na to, że mniejsza powierzchnia może być wygodna i stylowa. Sprawdź na....
- Rolnictwo Liczba postów: 119 Grupa: Domy szereg... Good website, where did you find the details for this post? Still, I'm glad I found it, and I'll be returning soon to see what other postings you have. Visa na....