offline Rafaello majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: fdfd praktykant |
Szeregówka to doskonała rzecz. Sam mieszkam z moją
rodziną (żona+ 2 dzieci) od 8 lat. Funkcjonalność
praktycznie jak w domu wolnostojącym (przestrzeń, garaż,
ogród). Stosunkowo mały ogród to w sumie tylko zaleta.
Według mnie lepiej mieć mały ogród naprawdę zadbany
niż hektary zapuszczone lub wydawać kasę na ogrodnika.
Przy małych dzieciach jest jeszcze jeden plus bo dziecko
nie ucieknie za budynek i z salonu cały czas go widać :-).
|
| |
Reklamy Google | |
offline blackhorse doświadczony
|
|
| |
offline Bob Budowniczy inżynier
|
|
| |
offline syriusz doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
offline Salvador praktykant
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
offline jammal majster
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 lutego 2016, 18:42 | |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
Co sądzicie o domach szeregowych
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Dobry sklep meblowy Warszawa Liczba postów: 340 Grupa: Domy szereg... najlepiej zobaczyć meble w sklepie, potem ewentualnie zamówić przez stronę sklepu __________________________________ nowo czesne sztuczne kwiaty do wazonu na cm...
- Szambo w domach szeregowych Liczba postów: 10 Grupa: Domy szereg... Installing a cesspool in a terraced house might be challenging due to limited space and local regulations. You should consult a professional to explore alternat...
- Usługa frachtowa Liczba postów: 4 Grupa: Domy szereg... Firma zapewnia pełną personalizację transportu – użytkownicy mogą wybierać spośród wielu przewoźników, porównywać ceny i warunki. Tradycyjne firmy przeprowadzko...
- Projekt domu Liczba postów: 101 Grupa: Domy szereg... Zastanawiasz się nad kupnem nowego sprzętu do gier? Na https://martwepiksele.pl/ znajdziesz szczegółowe recenzje, które pomogą Ci wybrać najlepsze urządzenia
- Dobra restauracja Liczba postów: 336 Grupa: Domy szereg... W Warszawie moją ulubioną restauracją jest https://www.bursztynowabistro.pl/ Mają w niej pyszne dania z dodatkiem serów, w szczególności długodojrzewających, kt...