offline ![]() ewka_so majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: natthian praktykant |
teraz jest duży wybór pieców kaflowych, więc łatwo coś wybrać i znaleźć dla siebie, wiem, że dobrą ofertę na piece ma m.in. http://zakladzdunski.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: PSL17 praktykant |
Dla zainteresowanych mam do sprzedania piec kaflowy http://olx.pl/oferta/piec-kaflowy-CID628-IDaMClr.html?action =show&id=159350505&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medi um=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20150706 -[diplayLink]-21740059@1-20150706113726 |
| |
offline ![]() Art-A praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() attom majster
![]() |
Jak wynajmowaliśmy z żoną pierwsze mieszkanie to był w nim właśnie piec kaflowy. Ładnie wyglądał, ale był o tyle niepraktyczny, że bardzo długo się rozpalał. Dlatego zmieniliśmy później na kominek - w mieszkaniu robi się ciepło już po pół godziny. Do tego kominki śląsk można ogrzewać zarówno węglem jak i drzewem. Jest to o tyle praktyczne, że drewno szybciej się rozpala, więc po kilkudziesięciu minutach jest ciepło a węgiel długo się spala, więc na noc jak zasypiemy węglem to rano jeszcze jest żar. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Fingaris inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: msad praktykant |
Osobiście nie widzę żadnych przeciwwskazań, aby takiego pieca kaflowego nie budować. Wzór zawsze mozna ustalić to wszystko kwestia gustu. Bardzo łatwo jest wkomponować taki piec kaflowy w resztę pomieszczenia. Ja zdecydowałem się za namową żony. Zgłosiłem się wtedy do zduna z www.zakladzdunski.pl i piec stoi już od kilku lat a ja jestem bardzo zadowolony z podjętej decyzji. |
| |
offline ![]() Smarttrans.net.pl majster
![]() |
|
| |
offline ![]() pawelmakowski76 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() BestKomin.pl doświadczony
![]() |
|
|
Co sądzicie o piecach kaflowych??
«
Powrót do grupy: Kominki od A do Z
Ostatnio na forum
- jaki kominek Liczba postów: 5 Grupa: Kominki od...
- Kominek... Liczba postów: 155 Grupa: Kominki od... kocioł elektryczny może być zasilany energią pochodzącą z odnawialnych źródeł, co czyni go bardziej przyjaznym dla środowiska. Jeśli rozważasz zakup kotła elekt...
- czym obudować kominek? Liczba postów: 17 Grupa: Kominki od... Szanowni Państwo, Najlepiej zastosować konstrukcję z profili aluminiowych oraz czerwone, ogniotrwałe płyty gipsowo-kartonowe. Do beztaśmowego spoinowania łączeń...
- Własna firma w Norwegii, podatki, księgowość Liczba postów: 29 Grupa: Kominki od... Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością to jedna z najpopularniejszych form prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce. Charakteryzuje się ograniczoną odpow...
- PIec do chleba - jest tu zdun?? Liczba postów: 19 Grupa: Kominki od... Świetnie to wymyśliłeś, ja również jestem za swojskimi produktami. Jeśli chodzi o wędzarnie na działkę to jakie firmy możesz polecić? Zastanawiam się nad zakupe...