offline ewka_so majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: natthian praktykant |
teraz jest duży wybór pieców kaflowych, więc łatwo coś wybrać i znaleźć dla siebie, wiem, że dobrą ofertę na piece ma m.in. http://zakladzdunski.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
Gość: PSL17 praktykant |
Dla zainteresowanych mam do sprzedania piec kaflowy http://olx.pl/oferta/piec-kaflowy-CID628-IDaMClr.html?action =show&id=159350505&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medi um=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20150706 -[diplayLink]-21740059@1-20150706113726 |
| |
offline Art-A praktykant
|
|
| |
offline attom majster
|
Jak wynajmowaliśmy z żoną pierwsze mieszkanie to był w nim właśnie piec kaflowy. Ładnie wyglądał, ale był o tyle niepraktyczny, że bardzo długo się rozpalał. Dlatego zmieniliśmy później na kominek - w mieszkaniu robi się ciepło już po pół godziny. Do tego kominki śląsk można ogrzewać zarówno węglem jak i drzewem. Jest to o tyle praktyczne, że drewno szybciej się rozpala, więc po kilkudziesięciu minutach jest ciepło a węgiel długo się spala, więc na noc jak zasypiemy węglem to rano jeszcze jest żar. |
| |
Reklamy Google | |
offline Fingaris inżynier
|
|
| |
Gość: msad praktykant |
Osobiście nie widzę żadnych przeciwwskazań, aby takiego pieca kaflowego nie budować. Wzór zawsze mozna ustalić to wszystko kwestia gustu. Bardzo łatwo jest wkomponować taki piec kaflowy w resztę pomieszczenia. Ja zdecydowałem się za namową żony. Zgłosiłem się wtedy do zduna z www.zakladzdunski.pl i piec stoi już od kilku lat a ja jestem bardzo zadowolony z podjętej decyzji. |
| |
offline Smarttrans.net.pl majster
|
|
| |
offline pawelmakowski76 praktykant
|
|
| |
offline BestKomin.pl doświadczony
|
|
|
Co sądzicie o piecach kaflowych??
«
Powrót do grupy: Kominki od A do Z
Ostatnio na forum
- kominek z płaszczem wodnym Byrski, coś nie tak Liczba postów: 478 Grupa: Kominki od... Najlepiej wezwać do tego serwis i niech zobaczą co jest nie tak. W tym przypadku nie widze innego rozwiązania. Można też wymienić go na inny model,popatrz w nas...
- dym z pieca kaflowego Liczba postów: 4 Grupa: Kominki od... Istnieje kilka możliwych przyczyn, które mogą wpływać na złe funkcjonowanie komina i pieca, a także rozwiązania, które mogą pomóc. 1. Problem z przewodem komin...
- PIec do chleba - jest tu zdun?? Liczba postów: 16 Grupa: Kominki od... Świetnie to wymyśliłeś, ja również jestem za swojskimi produktami. Jeśli chodzi o wędzarnie na działkę to jakie firmy możesz polecić? Zastanawiam się nad zakupe...
- Piece wolnostojace, kozy Liczba postów: 67 Grupa: Kominki od... duzy wybor tych piecow typu Koza ma firma Kratki. kupilismy taki dla babci bo poprzedni piec byl bardzo obciazajacy
- Odprowadzenie spalin z kominka Liczba postów: 52 Grupa: Kominki od... pablo ... dlaczego nie nauczyles sie czytac ze zrozumieniem Użytkownik napisał: Czytam i tak coś mi tu nie pasuje jeżeli temp. w palenisku osiąga 250 st...