offline kanders kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline wisnia78 doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez wisnia78 dnia: 16 sierpnia 2011, 21:44 | |
| |
Reklamy Google | |
offline worktravel doświadczony
|
|
| |
Gość: kask praktykant |
W mojej 13 l3-to letniej pralce Polar GRACJA 3 dni temu woda zaczęła kapać...facjowiec stwierdził dziurkę w bębnie...No cóz koniec z polskimi super pralkami ...Jak widać PO=matoły wszystko likwidują co polskie a nawet Polskę! Fachowiec polecił "Candy co 127 df" z 5-cio letnią gwarancją...Pojechałem do sklepu i za 1110 zł kupiłem z dowozem gratis i z zabraniem mojej starej(nie zony=pralkę) i jeszcze tego samego dnia w piątek żona ze strachem zrobiła pierwsze pranie na oszczędności żeby zobaczyć...Na razie super...ani drgnie przy wirowaniu ..ale przy 800 obrotach żona stwierdziła ze pranie nie za bardzo wyżymane...może akurat na tym programie...Zobaczymy co dalej..Pozdrawiam! |
| |
Gość: piozd praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: piekneslonce praktykant |
ja nie mam zdania na temat tej firmy, bo nie miałam z nią do czynienia. Ale szczerze, jakbym miała wybierać jakiś sprzęt do domu raczej postawiłabym na Boscha, do tej firmy mam największe zaufanie. a widziałam, że na magicznej plancie jest spory wybór sprzętu tej firmy i wcale nie jest jakoś specjalnie drogi. |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: Justyna R praktykant |
|
| |
Gość: Grzegorz praktykant |
Pralka CANDY z 5 letnią gwarancją, po 4 latach padła całkowicie, woda poszła dołem jak ze stawu. Serwis zabrał z mieszkania i nie miał uwag, a Ekspert ich, który nie widział jej w mieszkaniu stwierdził, że została źle ustawiona i nie uznał gwarancjii nie uznał gwarancji. TOTALNA PORAŻKA. |
| |
Gość: Marcinsssss praktykant |
|
|
Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
- piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...