Co to jest ogrodzenie z murku gabionowego?

« Powrót do grupy: Ekspert ogrodzeń i architektury ogrodowej z gabionów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

16 października 2015, 12:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: maciek_ro napisał: A jak dla mnie klinkier jest spoko opcją. Oczywiscie trzeba
to odpowiednio pielęgnowac, zaopatrzec sie w Dynasil od
razu, żeby to ładnie wyglądało na lata, ale jak sie dba
to takie ogrodzenia wytrzymaja zdecydowanie dluzej niz
drewno.

Mi się to bardzo podoba i sam mam bardzo podobnie zrobione. o Dynasilu też chciałem wspomnieć, bo ja właśnie od razu nie zaimpregnowałem, bo nie miałem czasi i zaczęły mi się wykwity i malutkie pęknięcia pojawiać w pewnych miejscach. Polecili mi ten preparat i jest lepiej. A tak to jest jak sie nie ma czasu, odkłada i odkłada pewne rzeczy i potem to brzydko wygląda

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 października 2015, 21:14

Jeżeli chodzi o środki do zabezpieczenia materiałów wystawionych na warunki atmosferyczne to zdecydowanie mogę polecić płyn Nano. Tutaj pod linkiem można obejrzeć filmik własnie o nim : https://www.youtube.com/watch?v=JO5vjqtRUKA

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2016, 14:36

Dobrze, że wstawiłeś to będzie mozna od razu sprawdzic. Nano to w sumie besseller w Pozbruk, więc nie może go zabraknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2016, 08:40

Kolego a jakie jeszcze polecisz ogrodzenie z pobruka? słyszałem że milano jest świetne.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 maja 2016, 12:32

Ogólnie co do jakości murów Pozbruk to nie mam najmniejszej wątpliwości, że jest najwyżej jakości. A co do modelu to dla każdego podoba się co innego, więc można sobie spokojnie wybrać :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 maja 2016, 10:30

Można szczególnie, ze jak ma sie problem z wyborem to zawsze można skorzystać z opcji zapytaj na stronie pozbruka i dowiedzieć się co trzeba.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2016, 18:34

MI te murki gabionowe jakoś się nie podobają, ale wiadomo kobiecie cięzko dogodzić. Po głębszej analizie z mężem wybór padł na mur Acapulco. Wygląda po skończeniu świetnie. Z niego jestem najbardziej zadowolona patrząc na cały ogród.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2016, 10:22

Ja mam mur amsterdam i jesli chodzi o wygląd i zapewnienie prywatności to chyba nie znajdzie sie lepszego a i łatwy w montażu, mąż nie narzekał :))

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2016, 21:35

Ja mam u siebie takie ogrodzenie z gabion. Wybrałem łupek gnejsowy, bo według mnie najlepiej wygląda w tych siatkach. Jak dla mnie takie ogrodzenie jest naprawdę najlepszym sposobem na zapewnienie sobie maksymalnej prywatnosci przy stosunkowo niskich kosztach budowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2016, 13:57

Nie powiedziałbym, że niskich cenach, bo jednak tutaj też występują ogromne ciężary. Dla mnie luźno rzucone kamienie w siatce także się nie podobają. Sądzę, że jednak lepiej wybrać mur dla maksymalnej prywatności, a także wykończenia całości. Jedną z większych ofert murów samonośnych ma Pozbruk tam również można poszukać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Systemy ogrodzeniowe Liczba postów: 25 Grupa: Ekspert ogr... A decydował się ktoś na ogrodzenie z kompozytu? Podoba mi się taka deska https://fabrykatarasow.pl/sklep/30-deska -ogrodzeniowa-15x80x4000mm.html. Ma ktoś coś po...
  • Murki gabionowe – jakie wybrać? Liczba postów: 18 Grupa: Ekspert ogr... A ja spokojnie mogę polecić Wam również rozwiązania od Pozbruk szczególnie w zakresie elementów Gardeo do wykonania trwałego i jednocześnie pięknego ogrodzenia....
  • Jaki impregnat do drewnianej altanki? Liczba postów: 26 Grupa: Ekspert ogr... Szanowni Państwo, Rekomenduję Impregnat Ochronno-Dekoracyjny Powłokotwórczy Vidaron, który jest produktem „4w1”: impregnuje, chroni, wzmacnia oraz dekoruje drew...
  • balustrady na wymiar Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert ogr... Cześć jakie polecicie balustrady na wymiar Warszawa? Jest to dla mnie nowy temat i chciałbym dopytać się specjalistów. Na co warto zwrócić uwagę?
  • Blok i gabion Liczba postów: 17 Grupa: Ekspert ogr... Użytkownik loleel napisał: Kolega ma betonowe ogrodzenie i przęsła gabionowe, z opowieści nie mogłem sobie tego jakoś wyobrazić ale na żywo jest naprawdę w porz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 203

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >