![]() Gość: drug praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: sale praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: drug praktykant |
|
| |
![]() Gość: cheap praktykant |
|
| |
![]() Gość: pill praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kasiakowa06 kierownik
![]() |
Rekuperacja to proces odzyskiwania ciepła z powietrza
wywiewanego z budynku i przekazywania go do świeżego
powietrza nawiewanego z zewnątrz. System rekuperacji, zwany
także systemem wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła,
składa się z centrali wentylacyjnej wyposażonej w
wymiennik ciepła, przez który przepływa powietrze. W
wyniku tego procesu ciepło z powietrza wywiewanego jest
przekazywane do świeżego powietrza, które następnie jest
nawiewane do pomieszczeń. |
Ten post był edytowany przez kasiakowa06 dnia: 15 października 2024, 13:46 | |
| |
offline ![]() Piotr345 kierownik
![]() |
Rekuperacja i klimatyzacja to dwie rzeczy, którymi moim zdaniem warto się zainteresować przy budowie domu, czy modernizacji mieszkania. Z tym że i jeden i drugi system wymaga posiadania pewnej wiedzy, żeby dobrze wybrać urządzenia. Jeśli szukacie wskazówek na ten temat, to z pewnością zainteresuje Was artykuł ze strony https://energy7.pl/5-zalet-montazu-klimatyzac ji-w-domu. Znajdziecie w nim masę wiedzy na ten temat. Sprawdźcie sami. |
|
Co to jest rekuperacja?
«
Powrót do artykułu: Co to jest rekuperacja? | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Budownictwo modułowe technologia nowoczesności Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Materiał https://techniczny24.pl/dlaczego-warto-z lecic-budowe-generalnemu-wykonawcy-zalet y-kompleksowych-uslug wyjaśnia, jakie korzyści płyną z wyboru generalne...
- Droga do posiadania własnego luksusowego domu Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Jak zdobyć maszyny budowlane? Liczba postów: 490 Grupa: Budowa i re... W przypadku mojej linii produkcyjnej zdecydowałem się skorzystac z oferty polecanej mi firmy Radpak - maszyny pakujące , która zajmuje się produkcją maszyn paku...
- Kiedy zlecić malowanie dachu, czym się kierować? Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re...
- Jakie są perspektywy na kolejne lata dla różnych r... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...