offline ![]() fenny doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pegi00 praktykant
![]() |
Ja bym na twoim miejscu wybrała sofę. Narożnik niestety może zająć zbyt dużo miejsca a jak sama piszesz twój pokój jest niezbyt duży. Mnie osobiście bardzo podobają się te sofy arismebel.pl Poza tym klienci mają tu możliwość wyboru zarówno koloru materiału, desenia jak również wymiarów mebli. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KOSTEK24 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() fenny doświadczony
![]() |
|
Ten post był edytowany przez fenny dnia: 11 kwietnia 2011, 18:30 | |
| |
offline ![]() Szalonymax majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Taniobuduj_pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() bazyliszek inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() gosiab kierownik
![]() |
Powiem Ci, że też zależy czy chcesz później ten
narożnik używać do spania czy tylko jako wypoczynek na
dzień do salonu. |
| |
offline ![]() Senpo doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() pitrek88 kierownik
![]() |
|
|
Co wybrać naroznik czy sofę?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak urządzić sypialnię? Liczba postów: 374 Grupa: Ciekawe pom... Ja postawiłem na dość nowe rozwiązanie to znaczy panele lamelowe https://s4.info.pl/oferta/panele-lamele- na-sciane/ Dają fajny efekt wizualny i poprawiają akust...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 664 Grupa: Ciekawe pom... Wakacje z dziećmi w mieście mogą być równie ekscytujące jak wyjazd nad morze. W Poznaniu znajdziecie wiele możliwości aktywnego spędzania czasu. atrakcje dla dz...
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 27 Grupa: Ciekawe pom... Znalazłem ciekawą stronę dla wszystkich, którzy mają bramy automatyczne – https://dbamyobramy.pl/ Oferują tam nie tylko piloty, ale również inne elementy do bra...
- Wykończenie kuchni Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom...
- Sauna Liczba postów: 118 Grupa: Ciekawe pom... Od kiedy regularnie korzystam z sauny, praktycznie nie choruję, nawet w sezonie grypowym. U mnie zainstalowana własna, w domu, realizacja przez Sauny Premium -....