offline Gocha kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: idealMeble praktykant |
Jeśli masz dylemat narożnik czy sofa możesz wybrać rozwiązanie pośrednie czyli sofa + pufa (np.: otwierana) przy zestawieniu uzyskujesz właściwie narożnik, a kiedy pufa ci przeszkadza przesuwasz ją w inne miejsce. Możesz też spróbować stworzyć włąsny zestaw z sof modułowych, który możesz dowolnie rozplanować. http://www.idealmeble.pl/catalog,pl,sofy,9.ht ml |
| |
Reklamy Google | |
offline ciri doświadczony
|
Ja bym wybrała zdecydowanie sofę, narożniki jakoś mnie nie przekonują. Ale, żeby mieć więcej miejsc siedzących, możesz ustawić dwie mniejsza sofy albo dopasować do sofy dużą pufę. Widziałam też w niektórych sklepach meblowych sofa + coś w rodzaju szezlonga, wyglądało to bardzo ładnie i ciekawie. |
| |
offline kubam4 inżynier
|
|
| |
offline Aneczka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Rubiku majster
|
|
| |
offline Gocha kierownik
|
|
| |
offline Rolety.az.pl doświadczony
|
|
| |
offline monika9 praktykant
|
|
| |
offline Gocha kierownik
|
|
|
Co wybrać naroznik czy sofę?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...