Gość: Paolo786 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
niby coraz więcej budynków jest dostosowanych, a często kończy się na tym, że niepełnosprawni sami muszą dbać o swoje interesy. czy to inwestując w podnośnik dla niepełnosprawnych (cena potrafi być spora), czy dopraszając się o montaż windy w domach z większą liczbą rodzin. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: increase your metabolism praktykant |
|
| |
offline mizzzik kierownik
|
Dźwigami osobowymi zajmują się w http://el-dzwigsc.pl/ i to jest dobra firma. Mają kompleksową ofertę, jak dla mnie odpowiednie zaplecze techniczne. Fachowcem w tym zakresie nie jestem, ale po tym, jak działają dźwigi po prostu widzę, że znają się na swojej pracy |
| |
offline benq inżynier
|
Rzeczywiście warto podejmować współpracę z firmą, która kompleksowo podchodzi do tematu, czyli projektuje windę, robi montaż, zapewnia serwis. Tu mogę polecić Windpoldźwig. Mają bardzo dużo doświadczenia, do tego też działają ogólnopolsko, więc to na plus. Szybko przygotowują ofertę, to ważna dla kogoś komu zależy też na czasie realizacji |
| |
Reklamy Google | |
offline boxon fachowiec
|
Też jestem za tym, aby współpracować z jedną firmą. To zawsze jest łatwiejsze i jest mniejsze ryzyko, że będzie popełniony jakiś błąd. Tu akurat Windpoldźwig widzę, że ma kompleksową ofertę i do tego też sporo realizacji na koncie. Niedługo będę potrzebował pomocy przy montażu hali, więc do nich się zgłoszę |
| |
offline Spec-wood.pl majster
|
|
| |
Gość: used car loan praktykant |
|
| |
Gość: best auto loan praktykant |
|
| |
Gość: Spotloan praktykant |
personal loans for bad credit payday usa personal loans for bad credit personal loans for bad credit installment loans installment loan installment loans no credit installment loans for bad credit online loans online loans best online loans online loans no credit check |
|
Co z windą w budynku?
«
Powrót do artykułu: Co z windą w budynku? | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Jak wykończyć narożniki w suchej zabudowie, aby by... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Odzież robocza najlepsza na upały Liczba postów: 149 Grupa: Budowa i re... Użytkownik Dawidek1 napisał: Co sądzicie o zakupach w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? W sklepach internetowych lubię kupować, acz...
- Profesjonalne wózki widłowe Liczba postów: 84 Grupa: Budowa i re... Potrzebujesz niezawodnych wciągników i podnośników? Mipromet to firma, która oferuje szeroki wybór osprzętu do wózków widłowych. Sprawdź ich ofertę na https://m...
- Wózki widłowe - sprawniej między regałami Liczba postów: 48 Grupa: Budowa i re... Jeśli szukasz osprzętu do wózków widłowych, warto sprawdzić ofertę Mipromet. Mają szeroki wybór produktów, jak łańcuchy, wciągniki czy podnośniki, które poprawi...
- Profesjonalne sprzątanie po budowie. Liczba postów: 101 Grupa: Budowa i re... BIOstar Cleaning dostępne w https://sklepinco.pl/marka/biostar-clean ing-products/ pomogą utrzymać dom w czystości bez chemikaliów. Naturalny Czynnik Bioaktywny....