offline hektorr89 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline iwonaa92 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
offline paatryk190 inżynier
|
Jestem w trakcie czytania świetnego poradnika życiowego "Jak żyć, aby osiągnąć prawdziwe szczęście" B. Kulczyckiego - autor radzi w nim jak osiągnąć wyznaczone przez siebie cele, jak realizować marzenia, radzi jak stworzyć szczęśliwą rodzinę, itp. To bardzo dobra publikacja, polecam. |
| |
offline allen doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
offline ignacyy91 inżynier
|
Ja właśnie zabieram się za "Notatki geologa. Szmaragdy, złoto i… smak przygody" - to reportaż o poszukiwaniach surowców w odludnych terenach świata, o pracy geologa, o złożach drogocennych kamieni. Jeśli interesuje was tematyka geologii, to zachęcam do przeczytania - to jedna z nielicznych publikacji tego typu. |
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
offline mitkag praktykant
|
|
| |
offline wiolaa7 inżynier
|
|
|
Co aktualnie czytacie?
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Rolety antywłamaniowe – inwestycja w bezpieczeństw... Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... W dzisiejszych czasach coraz więcej osób zastanawia się nad zabezpieczeniem swojego domu lub mieszkania przed potencjalnymi zagrożeniami. Wśród wielu dostępnych...
- projektowanie i aranżacja wnętrz Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Oferta może i dobra ale cena pewnie wielu odstraszy. Po za tym jest obecnie tyle programów do amatorskiego projektowania wnętrz, że można to zrobić samemu i to....
- Wykup pracowniczy Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Naprawdę warto skorzystać z https://selkea.pl/wykup-pracowniczy . Kto skorzysta z tej oferty to bardzo dobrze zrobi.
- Motoryzacja Liczba postów: 76 Grupa: Pasje forum... Warto sprawdzić również cennik katalizatorów, w którym można sprawdzić ceny tych elementów w konkretnych modelach samochodów. Dzięki temu można zaoszczędzić prz...
- Fajny blog modowy Liczba postów: 31 Grupa: Pasje forum... Cześć wszystkim. Jakiś czas temu natknęłam się na fajne miejsce, gdzie można wyszukać dużo ciekawych informacji odnoszących się kobiecych spraw. Mianowicie chod...