Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
Gość: Malwina praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline PHUBestBud_pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline natuus praktykant
|
Ja bym wybrała taki model szafy, który z jednej strony ma wieszaki, a z drugiej od góry do dołu jest zabudowany szufladami i półkami. Ja tak mam u siebie i nie musiałam kupować komody. Wszystkie ciuchy mam w jednym miejscu dzięki temu i oszczędziłam sporo miejsca, które zajmowałaby komoda w przeciwnym razie. |
| |
Gość: michaśka ch praktykant |
Pewnie, że jak tylko powierzchnia na to pozwala to lepiej jest wybrać szafę, w której wszystko się pomieści. Ja tez zamierzam kupić szafę. Upatrzyłam sobie juz jedną w Flori Meble trzydrzwiową, po środku ma sporą przestrzeń z drążkiem a po bokach półki na wzór bieliźniarek. Duża pojemna i na pewno upchnę w niej wszystkie ubrania i to całej rodziny. |
| |
offline Alka majster
|
Ja ponieważ nie mam zbyt dużej sypialni, zdecydowałam się na postawienie w niej komody, gdzie trzymam najpotrzebniejsze rzeczy, a w przedpokoju mam duża szafę, gdzie trzymam rzeczy, które wymagają wiszenie na wieszakach. Z tym, że do moje sypialni wybrałam klasyczną komodę z litego drewna (z tej strony - https://www.urokdrewna.pl/komody), która bardzo dobrze pasuje do klimatu moje przytulnej sypialni, nie dominuje niewielkie wnętrza, ale go ozdabia i dopełnia. |
Ten post był edytowany przez Alka dnia: 18 października 2017, 21:49 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Opryt praktykant
|
|
| |
offline PaulBunyan.pl praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez PaulBunyan.pl dnia: 30 listopada 2017, 14:36 | |
| |