Co do sypialni- komoda czy szafa?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

14 maja 2015, 09:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie,
co Waszym zdaniem bardziej pasuje do sypialni- komoda czy szafa? a może jedno i drugie?
Co myślicie o tych dwóch modelach?

Więcej modeli też jest tutaj: http://www.forte.com.pl/meble/typy/komoda.htm l
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2015, 12:24

Komoda jest ładniejsza :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2015, 15:09

Wystarczy że wybierzesz ładniejszy wzór szafy i także spokojnie się sprawdzi akurat ta powyższa jest brzydka to fakt,stąd też takie wrażenie iż t komoda będzie lepsza.

www.BramyKowalski.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 czerwca 2015, 09:59

ja w sypialni mam komodę i szafę. ale tak naprawdę przydałaby mi się cała garderoba, bo ubrania żony już się w szafie nie mieszczą.

Ten post był edytowany przez pawelo dnia: 3 czerwca 2015, 09:59
Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2015, 14:52

Zależy ile macie rzeczy w komodzie/ szafie garnituru czy koszuli raczej trzymać nie będziesz.

Sprawdź sobie drewniane komody, szafy, one się bardzo ładnie prezentują.
Przykładowo

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2015, 18:27

Zdecydowanie szafa. Na prawdę fajnie zrobiona :) Jest to coś innego niż klasyka a to lubię najbardziej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 12:00

Zdecydowanie szafa - łatwiej w niej uporządkować swoje rzeczy po prostu i nie gniotą się tak bardzo jak w komodzie. Rozwiązanie jest dla mnie idealnie ze względów praktycznych. Ostatnio zastanawiam się też nad zamówieniem szafy z Verlani (http://verlani.com/), bo to co mamy z żoną w sypialni wygląda naprawdę kiepsko

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2015, 19:36

A może szafa na wymiar, najlepiej narożna pod sam sufit. Nie zajmie dużo przestrzeni, ale za to będzie w niej dużo miejsca na wszystkie niezbędne rzeczy, więc więcej mebli nie będzie potrzebne i nie zagracą niepotrzebnie sypialni. Chociaż komody też są funkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2015, 00:46

Komoda ładna, ale szafa nie bardzo mi się podoba, ja bym do sypialni wstawił i jedno i drugie, chyba, że jest też garderoba to wystarczy tylko komoda;)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2015, 20:22

Do sypialni proponuję raczej komodę. Będzie bardziej subtelna i funkcjonalna, bo poza ubraniami można także na niej coś postawić. Ostatnio bardzo fajną komodę widziałam na stronie http://meblohand.eu Maja bardzo fajny wybór komód w ciekawych wzorach. Kiedyś zamawiałam tam szafę i zastanawiam się właśnie czy nie dokupić takiej komody do kompletu, bo z szafy jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19697 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 157

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >