Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
A moim zdaniem to zależy w jakim stylu chcesz mieć aranżację. Jeśli chcesz mieć zimne wnętrze, bardzo nowoczesne(niczym w filmie Equilibrium) to żaluzje aluminiowe do plastikowych okien by pasowały bardziej. To zależy w jakim stylu chcesz mieć wnętrze(w jakim stylu). |
| |
Gość: uniek praktykant |
ja bym stawiała na aluminiowe (mnie problemu z dbaniem o nie) ale w kolorze drewna, są takie - tutaj np zobaczcie na kolory |
| |
Gość: Kars praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kociol.net inżynier
|
|
| |
Gość: Nianiaa praktykant |
|
| |
Gość: Nianiaaa praktykant |
ja stawiam na rolety, albo żaluzje dreeniane, aluminiowe mi nie podchodzą za bardzo. z kolei ja kupowałam tu http://zaslaniamyokna.pl/ i serio sie opłaca |
| |
Gość: Tadeis praktykant |
Ja uważam, że to wszystko jest kwestia wystroju wnętrza, bo jeśli chodzi o funkcjonalność, to moim zdaniem i rolety i żaluzje, dobrze się sprawdzają - zalezy co oczekujemy. W przypadku żaluzji o których mówisz , mogą być one fajnym rozwiązaniem do nowoczesnego wnętrza, z kolei rolety, mogą nadać mu przytulności. Ja osobiście wolę rolety. Ostatnio zamawiałam je http://www.tommar.pl/systemy-aluminiowe-reyna ers/reynaers-dodatki no i całe szczęście mają duży wybór kolorów, bo nie byłam do końca zdecydowane jakie chcę :) kobieta... |
| |
Gość: joanna088 praktykant |
Jak wyżej, wszystko zależy od pomieszczenia do którego te żaluzje/rolety kupujemy. Jestem zainteresowana tematem i sama szukałam odpowiedzi, znalazłam rolety refleksyjne poznań i na takie się zdecydowałam wyglądają bardzo elegancko i myślę że sprawdzą się do każdego rodzaju wnętrza |
|
Co ładniej wygląda? Żaluzje aluminiowe czy rolety?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...