cena ma wspólnego prądu żeby potem odpowiednio wyliczać rachunki za energię po wybudowaniu domu polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej lakierobejcy klei farb pap pianek gipsów betonów silikonów klei silikonowych artykułów BHP środków HG artykułów do drewna i metalu i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl
Gość: Piotr praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline olek992 fachowiec
|
No prąd budowlany z tego, co mi wiadomo, jest droższy. Inaczej też wszystko wygląda, jeśli poszukujemy prądu dla firmy. Też stawki są znacznie wyższe. W takim wypadku trzeba szukać dla siebie jakiś najlepszych rozwiązań. Myślę, że firma https://wybieram.axpo.com/oferta/energia/zost aw-kontakt może przedstawić naprawdę świetną ofertę. Co powiecie na to? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: iva22 praktykant |
A tak w ogóle to skąd pozyskujecie prąd? Kto jest waszym operatorem? Ja teraz zastanawiam się czy nie postawić na Veolia Energy Contracting Poland. Słyszałam, że jest to bardzo dobry dostawca energii - ma atrakcyjne ceny i wszystko u nich działa sprawnie i niezawodnie. |
|