Co myślicie o firmie Plas-Bud Busko-Zdrój?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

9 czerwca 2008, 17:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej ! Zna ktoś firmę Plas-Bud z Buska-Zdroju? Zajmują się produkcją okien i drzwi i montażem. Zastanawiam sie nad kupnem okien u nich. Z tego co słyszałem jest to spoko firma, ale jak ktoś ma jakieś info będę wdzięczny za podpowiedź;-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2008, 22:45

Napisz na jakich profilach i okuciach, robi okna ta "spoko firma".

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 września 2008, 19:48

Pierwzy raz słyszę, ale może nie ma się co dziwić, to nie moje rejony ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2011, 17:27

Miałem przyjemność spotkać się z tą firmą i uważam, że robią na prawdę dobre okna. Z tego co pamiętam to produkują na profilach brugmann i okuciach winkhaus. Na takich samych robi chyba jeszcze oknoplus. Jakiś czas temu wymieniali okna u mojego znajomego i bardzo chwalił sobie montaż.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2011, 17:31

Już się zarejestrowałem, więc w razie czego proszę pytać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2011, 13:03

Zły dzięki za informację, ludzie piszcie więcej takich informacji na jaką firmę trzeba uważać niech nie zarabiają na ludziach którzy im zaufali niepotrzebnie, takim sposobem unikniemy utraty nerw

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2011, 13:33

Dokładnie zapłacisz takim duużo pieniedzy a pozniej okazują się jakieś koszta ukryte albo wady...

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2013, 08:45

Witam
Zdecydowanie odradzam PLAS-BUD. Montowali okna na moim osiedlu (Kraków). Jest cała masa zgłoszeń reklamacyjnych, a walka jaką z nimi trzeba stoczyć, o to żeby przyjechali w ramach gwarancji coś naprawić jest bardzo ciężka. Czeka się nawet kilkanaście tygodni. Często w ogóle odmawiają przyjazdu mówiąc wprost, że im się nie opłaca, także gwarancję w ich przypadku uznałbym za fikcyjną. Montaż okien i drzwi balkonowych delikatnie mówiąc kiepski. Piony i poziomy są im obce co skutkuje tarciem okien/drzwi o ościeżnice. Szczelność wynikająca z jakości montażu kiepska. W wielu mieszkaniach robiliśmy badania kamerą termowizyjną i dopiero po przedstawieniu zdjęć łaskawie się zjawili na poprawki (po kilku tygodniach). Patrząc na moją klatkę statystycznie na 6 mieszkań w 4 mieli usterki i poprawki. Dramat

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2014, 10:49

Gucio nie o tej firmie piszesz. Plas-Bud Busko Zdrój. Tez mysle o kupnie okien u nich ale chciałbym zapoznać sie z jakąs opinia. Sasiad kupił okna od nich i niby wszystko OK ale cos bedzie mozna powiedziec jak zacznie ich uzywac.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2015, 20:46

Nie kupujcie od nich okien pracowałem tam stary dopóki nie weźmie pieniędzy to ładnie pięknie a jak już ma kasę w garści to reklamujcie ile chcecie i to ta sama firma co Gucio pisze okna dowożą z buska w Krakowie przyjmują zamówienie mierzą a z buska chłopaki jada montować

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 334

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >