Co na podjazd?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

25 marca 2016, 08:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam się z koleżanką, z pozbruka mogę polecić model FALA wykonany zresztą jak większość materiałów z pozbruka H-plus dzięki czemu nie chłonie wilgoci i nie eroduje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2016, 12:06

Wytrzmałośc kotstki to podstawa, którą najlepiej się kierować. Bo wygląd to nie zawsze jest wszystko :) Na szczęscie Pozbruk łączy w sobie te 2 cechy idealnie. Właśnie dlatego zbudował tak ogromną renomę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2016, 14:44

No ja np. byłem sceptyczny do wyrobów pozbruka ale zaryzykowałem i powiem wam, że się mocno opłaciło, myślę, że lepszej kostki bym już nie znalazł i pewnie bym skończył z jakimś gruzem... a tak mam pozbruka i jestem szczęśliwy :)))

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 19:06

Producent i wykonawca razem stanowic mogą wspaiałe połączenie, które da nam świetne wyniki. W pozbruk warto zapyytac na ich stronię o najlepsza ofertę, bo bardzo sprawie dobiora najlepsza ofertę dla Nas, abyśmy byli jak najbardziej zadowoleni :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2016, 09:17

KOlega ma racje ja z ich pomocą na stronie dobrałem sobie elastyczną oferte idealną na moją kieszeń, polecam zajrzeć na pozbruk.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2016, 11:49

Fajnie, a dodatkowo można zastosować preparat impregnujący, który dodatkowo ją zabezpieczy i przedłuży trwałość. Dużo osób poleca preparaty z http://www.consil.com.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2016, 18:49

Akurat Pozbruk z tego co mi wiadomo ma również u siebie chemie budowlaną i środki do zabezpieczenia kostki przed wieloma czynikami jak np. Chwasout, Nano, czy uniwersal. Wystarczy się zapoznać z oferta i można mieć najwyższą jakość w jednym miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2016, 19:57

Preparaty od pozbruka bardzo dobrze sobie radzą, umnie po chwastach nie ma ani śladu dzięki chwastoutowi.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2016, 11:25

Kostka brukowa to najlepsza opcja jako materiał na podjazd,ale z drugiej strony jest też droższa,więc to zależy od metrażu jaki posiadamy oraz naszego budżetu.

www.Zielono.net

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 18:50

Ja uważam, że najważniejsze jest to, aby odpowiedni zadbać o stabilność podłoża, aby nie trzeba było go poprawiać. Niestety wielu o tym zapomina potem tylko zachodzi się w głowę, dlaczego kostka jest nierówna. Dlatego warto zabezpieczyć się przed taką sytuacją używając w tym celu kratki samochodowej od ekoerg-system.pl, która skutecznie utwardza każde podłoże po którym bez obaw mogą jeździ samochody o każdej ciężkości.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31191 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4084 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10783 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 612

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >